کد خبر: 765191
تعداد نظرات: ۲ نظر
تاریخ انتشار: ۲۲ دی ۱۳۹۴ - ۲۱:۳۲
رئيس كميسيون امنيت ملي و سياست خارجي مجلس شوراي اسلامي از كاهش سانتريفيوژها در سايت هسته‌اي فردو به ۱۰۴۴ دستگاه خبر داد.
علاءالدين بروجردي ديروز در گفت‌وگو با تسنيم، با اشاره به بازديد چهار تن از اعضاي اين كميسيون از تأسيسات هسته‌اي فردو كه امروز انجام شد، گفت: در بازديد از سايت هسته‌اي فردو متوجه شديم كه اقدامات در اين سايت براساس توافق انجام شده بين ايران و 1+5 در اجراي برجام، شش زنجيره از سانتريفيوژها در فردو باقي مانده و تعداد آنها به 1044 دستگاه سانتريفيوژ كاهش پيدا كرده است.
وي با بيان اينكه سانتريفيوژهاي جمع‌آوري شده در فردو نگهداري مي‌شود و از ضريب ايمني بالايي نيز بهره‌مند است، افزود: اين سانتريفيوژهاي جمع‌آوري شده از امنيت بالايي از لحاظ پدافندي برخوردار است تا در موقع نياز بتوان از آنها استفاده كرد. رئيس كميسيون امنيت ملي و سياست خارجي مجلس با اشاره به برخي اخبار مبني بر خارج شدن قلب رآكتور اراك، گفت: از آقاي زارعان معاون سازمان انرژي اتمي درباره خارج شدن قلب رآكتور اراك از سوي اعضاي كميسيون سؤالي مطرح شد كه وي اين موضوع را تكذيب كرد. علاءالدين بروجردي، محمدحسن آصفري، اسماعيل كوثري و محمدرضا محسني‌ثاني ديروز از سايت هسته‌اي فردو بازديد كردند.

منبع: تسنیم
غیر قابل انتشار: ۱
در انتظار بررسی: ۰
انتشار یافته: ۲
عبدالله منتقد
|
Iran, Islamic Republic of
|
۲۳:۰۳ - ۱۳۹۴/۱۰/۲۲
0
0
از اين كه دولت عليرغم اينكه آمريكا تحريم ها را افزايش داده و سپاه پاسداران را نيز در فهرست تحريم ها قرار داده ، با عجله تعهدات خود را انجام داده بسيار متاسفيم . ولي دولت بايد بداند خداي شهدا مخصوصا شهدايي كه آقاي روحاني هر چند وقت يك بار به ديدن خانواده هايشان مي رود از اين رفتار ها و اعمال دشمن شاد كن ... نمي گذرد .
پیشمرگ کورد
|
Iran, Islamic Republic of
|
۰۱:۴۴ - ۱۳۹۴/۱۰/۲۳
0
0
چشمتون روشن
نظر شما
جوان آنلاين از انتشار هر گونه پيام حاوي تهمت، افترا، اظهارات غير مرتبط ، فحش، ناسزا و... معذور است
captcha
تعداد کارکتر های مجاز ( 200 )
پربازدید ها
پیشنهاد سردبیر
آخرین اخبار