کد خبر: 764379
تاریخ انتشار: ۱۹ دی ۱۳۹۴ - ۱۱:۵۶
پايانه و توقفگاه خودرو شهيد هاشمى نژاد مشهد با اعتبار ۳۱۰ ميليارد ريال و با حضور استاندار خراسان رضوى به بهره بردارى رسيد.

وحيد برجسته نژاد در آیین بهره برداری از پروژه پایانه و پارکینگ شهید هاشمی نژاد که در تالار شهر مشهد برگزار شد، گفت: اين پروژه از سال ۹۰ در شمال شرق ميدان شهدا به مساحت ۱۲ هزار و ۱۰۲ متر مربع و در قالب سه طبقه زيرزمين و سه طبقه فوقانى آغاز و اجرايى شد.

وى با بيان اينكه اعتبار اين طرح را ۳۱۰ ميليارد ريال است، افزود: ظرفيت پايانه و توقفگاه هاشمى نژاد ۲۸۶ خودرو است كه روزانه با چهار خط اتوبوس، يك مينى بوس و ۷۸ دستگاه خودرو بيش از ۹ هزار مسافر را از اين طريق در داخل شهر جا به جا مى كنند.

مدیر اجرایی طرح میدان شهدای مشهد با بيان اينكه بهره برداری از این پروژه ظرفیت توقفگاه های عمومی منطقه میدان شهدا را از ۲۵۰ خودرو به بیش از ۵۰۰ خودرو افزایش می دهد، ادامه داد: طرح ميدان شهدا نيز از سال ۸۳ با ۷۰ پروژه اداری، فرهنگی، مذهبی، اجتماعی، اقتصادی و خدماتی آغاز به كار شده است

برجسته نژاد طرح میدان شهدا را به عنوان یکی از بزرگترین برنامه های نوسازی و بهسازی بافت فرسوده مشهد با وسعت ۳۵ هکتار اعلام كرد و گفت: اميدواريم هرچه سريعتر اين طرح نيز به صورت كامل به بهره بردارى برسد.

وی افزود: با افتتاح پايانه و توقفگاه هاشمى نژاد بار سنگين ترافيكى كه از خودروهاى پارك شده در حاشيه خيابان بوجود مى آمد كاهش خواهد يافت.

نظر شما
جوان آنلاين از انتشار هر گونه پيام حاوي تهمت، افترا، اظهارات غير مرتبط ، فحش، ناسزا و... معذور است
captcha
تعداد کارکتر های مجاز ( 200 )
پربازدید ها
پیشنهاد سردبیر
آخرین اخبار