فرزاد خاکی عصر امروز در گفتوگو با خبرنگاران در سقز اظهار داشت: مائده رضوی از ورزشکاران دوچرخهسوار کردستان از سوی «پریموث استرانکار»، مربی جدید اهل اسلوونی در بخش کراسکانتری در اردوی تیم ملی دختران در رده سنی جوانان دعوت شدهاست.
وی اضافه کرد: 24 دوچرخهسوار منتخب استانهای سراسر کشور در اردوی تیم ملی حضور مییابند.
خاکی افزود: کادر فنی، نفرات برتر را بر اساس نتایج کسب شده برای حضور قدرتمند تیم ملی کشورمان در مسابقات قهرمانی آسیا 2016 انتخاب کردهاست.
رئیس هیئت دوچرخهسواری شهرستان سقز حضور بانوی سقزی در اردوی تیم ملی کشور را موجب افتخار استان کردستان توصیف کرد.
محمد باهنر اظهار کرد: دعوتشوندگان به اردوی تیم ملی با امکانات لازم باید خود را در تاریخ اعلام شده به فرهاد عصفوری سرپرست اردو معرفی کنند.
وی اظهار کرد: در رشته کراسکانتری هدف افزایش قدرت عضلانی و سیستم قلبی عروقی و در کل توانایی، استقامت و آمادگی جسمانی است و از لحاظ شخص دوچرخهسوار یک کراسکانتری کار تفاوت زیادی با یک کرسی سوار ندارد.
به گفته رئیس هیئت دوچرخهسواری سقز، در این رشته دوچرخهسوار باید از آمادگی جسمانی و نیروی عضلانی خوبی برخوردار باشد و در شرایط سنگین ورزشی از استقامت بالایی برخوردار باشد.
سربالاییهای طولانی و خستهکننده و برنامههای سنگین و پر فشار از ویژگیهای رشته کراسکانتری است.
باهنر اضافه کرد: در شهرستان سقز 14 هزار ورزشکار سازماندهی شده وجود دارد که 120 نفر از آنها به صورت حرفهای در رشته دوچرخهسواری مشغول فعالیت ورزشی هستند.