کد خبر: 763993
تاریخ انتشار: ۱۶ دی ۱۳۹۴ - ۱۱:۴۵
دادگاه عالی بنگلادش حکم اعدام رهبر حزب اسلامی این کشور را به اتهام "اقدامات مستبدانه و ارتکاب جنایت در دوران جنگ استقلال" این کشور تایید کرد.
ایسنا: به نقل از خبرگزاری آسوشیتدپرس،‌ سال گذشته میلادی دادگاه ویژه جرایم جنگی در بنگلادش مطیع الرحمان ناظمی، رهبر حزب "جماعة الاسلامی" این کشور را به ارتکاب 16 فقره جرم شامل نسل کشی، قتل، تجاوز و تخریب اموال عمومی متهم کرد.

امروز (چهارشنبه) نیز گروهی ویژه از قضات به ریاست "سورندرا کومار"،‌ وزیر دادگستری بنگلادش درخواست رهبر حزب جماعة الاسلامی این کشور را برای بررسی مجدد پرونده رد و وی را به اعدام محکوم کرد.

بنگلادش می‌گوید، سربازان پاکستانی با کمک جاسوس‌های محلی در جریان جنگ استقلال در 1971، سه میلیون تن را کشته و بیش از 200 هزار زن را مورد تجاوز و تعرض قرار دادند.
نظر شما
جوان آنلاين از انتشار هر گونه پيام حاوي تهمت، افترا، اظهارات غير مرتبط ، فحش، ناسزا و... معذور است
captcha
تعداد کارکتر های مجاز ( 200 )
پربازدید ها
پیشنهاد سردبیر
آخرین اخبار