کد خبر: 762157
تاریخ انتشار: ۰۶ دی ۱۳۹۴ - ۱۳:۱۸
خبرگزاری بسیج گزارش می دهد
پایگاه ام ابیها وابسته به دفتر آیت‌الله مرتضی تهرانی توسط وهابی‌ها هک شد.
 
 

به گزارش خبرگزاری بسیج‌، صبح جمعه پایگاه ام ابیها وابسته به دفتر آیت‌الله مرتضی تهرانی برادر مرحوم آیت‌الله مجتبی تهرانی توسط یک گروه وهابی هک شد.

این صفحه تنها دو ساعت از دسترس خارج شده بود و بعد از تلاش تیم فنی، به حالت اولیه خود برگشته بود.

این اقدام تفرقه افکنانه در آستانه هفته وحدت صورت گرفت و هکر که از وهابیون اهل مصر بود به توهین به ایرانیان و شیعیان پرداخت. وی در بخشی از توهین‌های خود خطاب به ایرانی ها گفته است که «پیامبرشما علی است اما پیامبر ما محمد است».

این هکر در قسمت دیگری از توهین‌های خود آورده است که «شما (ایرانی‌ها) باعث شدید تا دنیا از اسلام متنفر شود»!

جالب این است که این هکر هیچ صحبتی درباره گروه‌های تکفیری و وهابی که با اعمال تروریستی و جنایت‌کارانه خود باعث به وجود آمدن دید منفی از اسلام در جهان شده‌اند، نکرده است و برخلاف واقعیت شیعیان را عامل بدنامی اسلام می داند، البته با توجه به دیگر اظهارات این فرد می توان فهمید که وی وابسته به تفکر صهیونیستی وهابیت است.

وهابیون به عنوان آلت دست استکبار جهانی همیشه قصد دارند تا مانع وحدت بین شیعیان و اهل تسنن شوند، چراکه اسکتبار ایرن امر را مانع رسیده به اهداف شوم خود می داند.


 

نظر شما
جوان آنلاين از انتشار هر گونه پيام حاوي تهمت، افترا، اظهارات غير مرتبط ، فحش، ناسزا و... معذور است
captcha
تعداد کارکتر های مجاز ( 200 )
پربازدید ها
پیشنهاد سردبیر
آخرین اخبار