کد خبر: 762006
تاریخ انتشار: ۰۵ دی ۱۳۹۴ - ۲۱:۲۶
انتقاد از ديده نشدن شوراها در برنامه ششم توسعه
رئيس مجمع مشورتي رؤساي شوراهاي اسلامي و شهرداران شهرهاي مراكز با انتقاد از اينكه همه از شهرداري و شوراها تقاضا دارند در حالي كه...
بیژن یانچشمه
رئيس مجمع مشورتي رؤساي شوراهاي اسلامي و شهرداران شهرهاي مراكز با انتقاد از اينكه همه از شهرداري و شوراها تقاضا دارند در حالي كه امور چنداني بر عهده اين نهاد نيست و نبايد انتظاري از آنها داشت از ديده نشدن شورا‌ها در برنامه ششم توسعه گلايه كرد و خواستار تجديد‌نظر در اين برنامه شد.
در حالي كه شوراها چهارمين دوره فعاليت خود را تجربه مي‌كنند و در حل مشكلات و ارتقاي زندگي شهر‌نشيني توانسته‌اند عملكرد نسبتاً مثبتي داشته باشند، براين اساس انتظار مي‌رود جايگاه اين نهاد مردمي ارتقا يابد تا با واگذاري اداره امور شهري به شهروندان ميزان مشاركت و تعامل آنان افزايش يابد. اين در حالي است كه مهدي چمران، از ديده نشدن شوراها در لايحه برنامه ششم توسعه كشور انتقاد كرد.
رئيس مجمع مشورتي رؤساي شوراهاي اسلامي و شهرداران شهرهاي مراكز استان كشور با انتقاد از نبود هيچ حكمي در خصوص شوراها در برنامه ششم توسعه گفت:  در برنامه ششم توسعه در خصو‌ص شهرداري‌ها دو بند موجود است كه يكي از بندها  مربوط به ارزش افزوده است و قرار است كه مطابق اين بند نحوه توزيع ارزش افزوده تغيير كند و به استانداري‌ها واگذار شود و آنها در صورت تأييد طرح‌هاي شهرداري‌ها اين عوارض را به آنها پرداخت كنند كه اين مطلب بر مشكلات شورا‌ها مي‌افزايد.
وي افزود: در صورت اصلاح نشدن اين بند برنامه ششم توسعه، استانداري‌ها و فرمانداري‌ها بايد پروژهاي شهري را تأييد كنند و مصوبات شوراها كمرنگ مي‌شود و بايد دست شوراها باز باشد و كارها را سريعتر و خارج از بروكراسي‌هاي دولت انجام دهند.
چمران اضافه كرد: در بند ديگر كه تبصره 39 برنامه ششم توسعه است، گفته شده شهرداري‌ها مي‌توانند مسئوليت خدمات سازمان‌هاي دولتي نظير كتابخانه‌ها و... را بر عهده گيرند و سازمان‌هاي دولتي نيز مي‌توانند در قالب موافقتنامه خدمات را از شهرداري‌ها بخرند كه در اين بين تكليف اعتبارات آن مشخص نشده است.
وي با اشاره به اينكه انحلال شوراها را بايد در خواب ديد و زمان هيچ‌گاه به عقب برنمي‌گردد، گفت: همه سازمان‌ها و نهادها از شوراها ترس دارند اما از عملكرد خودشان هراسي ندارند.
نظر شما
جوان آنلاين از انتشار هر گونه پيام حاوي تهمت، افترا، اظهارات غير مرتبط ، فحش، ناسزا و... معذور است
captcha
تعداد کارکتر های مجاز ( 200 )
پربازدید ها
پیشنهاد سردبیر
آخرین اخبار