
به گزارش خبرنگارجوان فواد حسینی جلسه شورای آموزش و پرورش که در فرمانداری این شهر برگزار شد، افزود: در شرایط کنونی و با داشتن امکانات دستگاه های اجرایی، تحقق 13 درصدی باسوادی در مریوان نیاز به آسیب شناسی بیشتر دارد.
وی اظهار کرد: امیدواریم در سال های آینده با تلاش دستگاه های اجرایی گام های اساسی برای توسعه برداشته شود.
حسینی با تاکید بر این نکته که این آمار تقریبا با آمار و میانگین کشوری مغایرت زیادی ندارد، افزود: تمامی تلاش ها در راستای کاهش این آمار در شهرستان مریوان است.
مدیر آموزش و پرورش مریوان مهمترین دلیل تحقق نیافتن برنامه های مدیریت آموزش در ریشه کنی بی سوادی را اهمال کاری و به نوعی رغبت نشان ندادن خود افراد بی سواد در امر باسواد شدن دانست.
حسینی از تمدید تشکیل کلاس های سواد آموزی تا 15 دی خبر داد و خاطر نشان کرد: افراد تحصیلکرده می توانند جهت تشکیل کلاس چهار نفره به بالا برای سواد آموزی اقدام نمایند و به ازای با سواد کردن هر نفر 640 هزار تومان حق تدریس به آنها پرداخت می شود.
وی ادامه داد: علاوه بر رایگان بودن تمامی اقلام آموزشی حتی هزینه ای نیز برای فرد آموزش گیرنده در نظر گرفته ایم و امیدواریم با اهتمام همه مسئولان بتوانیم تعداد قابل توجهی از بی سوادان این شهرستان را جهت شرکت در این کلاس ها ترغیب نماییم.
حسینی خواستار استفاده از امکانات، زیرساخت ها و ظرفیت های موجود برای ریشه کن کردن بی سوادی در این شهرستان شد.