کد خبر: 758164
تاریخ انتشار: ۱۶ آذر ۱۳۹۴ - ۲۲:۰۹
خزاعي، دبير كنگره سراسري 2 هزار شهيد هنرمند:
دبير كنگره سراسري 2 هزار شهيد هنرمند از برگزاري هفت كنگره تخصصي استاني در سطح كشور تاكنون خبر داد.
دبير كنگره سراسري 2 هزار شهيد هنرمند از برگزاري هفت كنگره تخصصي استاني در سطح كشور تاكنون خبر داد.
محمد خزاعي، دبير كنگره سراسري 2 هزار شهيد هنرمند با اعلام اين خبر افزود: كنگره‌هاي تخصصي استاني با موضوعاتي چون: كنگره عكس در استان يزد، كنگره تئاتر در استان اردبيل، كنگره فيلم در استان تهران، كنگره موسيقي در استان بوشهر، كنگره خوشنويسي در استان البرز، كنگره شعر و ادب در استان خراسان رضوي و كنگره تجسمي در استان كرمان برگزار شده و اجلاسيه پاياني كنگره اواخر دي‌ماه سال‌جاري در تهران برگزار مي‌شود. وي با بيان اينكه برگزاري كنگره‌ها و يادواره‌هاي شهدا، بهانه‌اي براي معرفي آرمان‌هاي شهدا و بيان دغدغه‌هايشان به مردم و به ويژه نسل جوان است، افزود: به نوعي با برگزاري اين كنگره‌ها مي‌توان شهدا را بيشتر شناخت و نيز اين‌گونه حركت­‌ها در گستره فرهنگي و اجتماعي جامعه، اهميت و نقش تأثيرگذاري دارد. دبير كنگره سراسري 2 هزار شهيد هنرمند ادامه داد: رسالت امروز هنرمندان جوان و متعهد انتقال فرهنگ دفاع مقدس به نسل‌هاي آينده اين نظام است و اين روحيه و فرهنگ پايداري بايد با ابزار هنر به نسل جديد منتقل شود.
خزاعي با بيان اينكه برگزاري كنگره شهداي هنرمند به منظور تبيين و ترويج فرهنگ ايثار و شهادت و معرفي هنرمندان الگو به جامعه طراحي شده است، خاطرنشان كرد: برگزاري كنگره‌هاي تخصصي، با معرفي هنرمندان الگو و متخصص به نسل­هاي جوان و نوجوان هنري و فرهنگي كشور كمك مي‌كند تا با تأسي از اين الگوها در مسير ولايت و صيانت از ارزش­هاي ديني و اعتقادي و تاريخ و مليت­شان قدم بردارند.
دبير كنگره سراسري شهداي هنرمند گفت: علاوه بر اين يادواره‌هايي تحت عنوان يادواره شهداي هنرمند در همه استان‌ها برگزار شد، به طوري كه تاكنون بيش از ۲ هزار و ۶۰ شهيد در بانك اطلاعاتي به ثبت رسيده است.
وي در بخش ديگري از سخنان خود افزود: اين شهدا در هشت رشته مختلف هنري اعم از فيلم، تئاتر، موسيقي، عكس، تجسمي، خوشنويسي، شعر و ادبيات داستاني دسته‌بندي شده و در اين هشت رشته كنگره‌هاي تخصصي طراحي شده است. دبيركنگره سراسري 2 هزار شهيد هنرمند تأكيد دارد كه هنرمندان بايد بتوانند در قالب اين كنگره‌ها در تبيين نقش دفاع مقدس و ارزش­‌هاي آن مقطع اقدام كنند. خزاعي با اشاره به بركت خون شهدا اظهار اميدواري كرد كه اين كنگره بتواند گوشه‌­هايي از ظرفيت و معنويت شهدا را در فضاي فرهنگي جامعه اشاعه دهد و گام مؤثري براي جدي‌­تر شدن گفتمان هنر انقلاب اسلامي در فضاي امروز جامعه و جهان بردارد و نياز است، نهاد‌هاي مربوط حمايت‌هاي لازم را در جهت نشر آثار باقي مانده از شهدا و خانواده شهدا داشته باشند.
نظر شما
جوان آنلاين از انتشار هر گونه پيام حاوي تهمت، افترا، اظهارات غير مرتبط ، فحش، ناسزا و... معذور است
captcha
تعداد کارکتر های مجاز ( 200 )
پربازدید ها
پیشنهاد سردبیر
آخرین اخبار