عبدالله قاسمی در نخستین جشنواره علمی پژوهشی استان چهار محال و بختیاری اظهار کرد: در استان چهارمحال و بختیاری 6 شرکت دانشبنیان وجود دارد که دو شرکت مربوط به داروهای گیاهی، دو شرکت صنعتی و لبنیاتی و یک شرکت مربوط به صنعت نمد است.
وی با اشاره به اینکه تمام ظرفیتهای دانشگاه را به کار گرفتهایم تا بتوانیم در راستای اقتصاد مقاومتی گام برداریم گفت: آزمایشگاه کنترل کیفی و استانداردسازی که در دانشگاه آزاد شهرکرد موجود است میتواند نقش بسزایی در صادرات داشته باشد.قاسمی ادامه داد: یک مزرعه 50 هکتاری در اختیار دانشآموختگان و نخبگان قرار میگیرد که 5 هکتار از آن به شرکت دانشبنیان اختصاص مییابد.
رئیس دانشگاه آزاد اسلامی شهرکرد بیان داشت: دو مولفه باور داشتن خود و ارتباط داشتن صنعت و جامعه کشاورزی در پیشرفت کشور نقش بسزایی دارد.قاسمی گفت: چهار ظرفیت آب، اکوتوریسم، گیاهان دارویی و مسائل زیست محیطی در کشور بسیار مهم است که امیدواریم در آینده مشکلات مربوط به آنها حل و در راستای اقتصاد مقاومتی از آنها استفاده شود.این مسئول بیان داشت: در راستای تحصیلات تکمیلی بر اساس نیاز جامعه و صنعت گام برمیداریم و حدود 20 رشته تکمیلی در دانشگاه وجود دارد.وی با بیان اینکه در دو رشته تکمیلی با محوریت پژوهشمحوری گام برمیداریم اشاره کرد: این امر در راستای سخن مقام معظم رهبری و رفع مشکلات اقتصادی است