کد خبر: 757495
تاریخ انتشار: ۱۴ آذر ۱۳۹۴ - ۱۲:۵۴
استاندار اصفهان خبر داد:
استاندار اصفهان گفت: تاکنون 7 رام قطار شهری در خط یک فعالیت می‌کند، 2 رام هم تا پایان سال اضافه خواهد شد و در سال 95 نیز ده رام دیگر به قطار شهری اصفهان افزوده می‌شود.

رسول زرگرپور در جلسه شورای سازمان قطار شهری اصفهان گفت: طبق برنامه زمان‌بندی‌ شده، باید ایستگاه تختی تا شهریور 95 و کل خط یک به طول 21 کیلومتر تا خرداد سال 96 به بهره‌برداری برسد.

استاندار اصفهان با بیان اینکه برای رسیدن به این هدف باید الزاماتی که در خصوص ساختار قطار شهری و سایر موارد وجود دارد دیده شود، اظهار داشت: این موارد چنانچه نیاز به تصویب شورای شهر دارد باید پیگیری و به تصویب برسد.

وی افزود: خوشبختانه منابع مالی پیش‌بینی شده‌است و سازمان باید چارت سازمانی و نیروی انسانی مورد نیاز خود را اعلام کند.

زرگرپور با تأکید بر اینکه میراث فرهنگی باید محدوده زمان‌بندی خط یک را رعایت کند، یادآور شد: تا پایان امسال حدود 300 میلیارد تومان دیگر نیز برای انجام پروژه نیاز است که با قوت پروژه ادامه یابد.

استاندار اصفهان در ادامه به طرح‌های پیشنهادی خط دو مترو اشاره و اظهار داشت: این پیشنهادات باید توسط رئیس سازمان میراث فرهنگی و گردشگری و صنایع‌دستی کشور به تأیید و تصویب برسد.

زرگرپور برآورد هزینه اجرای خط 2 مترو را 3 هزار میلیارد تومان برشمرد و گفت: مدت اجرای خط دو و سه قطار شهری اصفهان 5 سال تعیین شد و سازمان قطار شهری و شهرداری اصفهان ملزم به رعایت این سقف زمانی هستند.

وی افزود: اینکه از چه راهکارها و منابعی استفاده شود که بتوان به این منظور دست یافت باید بررسی شود و با تغییر رویکردها و استفاده از تجربه موفق برخی شهرها به مدت زمان مورد انتظار برای بهره‌برداری از خط 2 مترو رسید.

زرگرپور با بیان اینکه باید به شورای سازمان قطار شهری اصفهان اختیارات بیشتری تفویض نمود، گفت: استفاده از پتانسیل‌ها و ظرفیت‌های خود خط باید مورد توجه قرار گیرد و مسائل مربوط به میراث فرهنگی و گردشگری نیز باید طی دو هفته آینده با رئیس سازمان میراث فرهنگی کشور حل شود.

استاندار اصفهان شروع عملیات اجرایی خط 3 مترو را نیمه دوم سال 95 اعلام کرد و بیان داشت: این خط از میدان آزادی تا نیروگاه اسلام‌آباد به طول 9.5 کیلومتر خواهد بود.

وی با بیان اینکه تاکنون 7 رام قطار شهری در خط یک فعالیت می‌کند، اظهار داشت: 2 رام هم تا پایان سال اضافه خواهد شد و در سال 95 نیز ده رام دیگر به قطار شهری اصفهان افزوده می‌شود.

استاندار اصفهان بر فعال‌سازی پیمانکاران در سه شیفت برای کوتاه کردن زمان بهره‌برداری و همچنین ساماندهی و زیباسازی محدوده کارگاه‌های پروژه‌های قطار شهری و سایر پروژه‌های بخش خصوصی متناسب با فضای شهری اصفهان تأکید کرد.

رضا امینی نیز در این جلسه گفت: شورای اسلامی شهر اصفهان در مقوله قطار شهری با تمام قوا ورود پیدا کرده‌است.

رئیس شورای شهر اصفهان با بیان اینکه مسائل زیست‌محیطی بخش اعظم دغدغه‌های شورا را تشکیل می‌دهد، اظهار داشت: اگر قرار باشد پروژه‌های حمل‌ونقل عمومی مورد توجه قرار گیرد طبیعتاً برخی از پروژه‌های محلات حذف خواهد شد بنابراین فعالیت‌ها باید به نوعی صورت گیرد که رضایتمندی مردم نیز حاصل شود.

نظر شما
جوان آنلاين از انتشار هر گونه پيام حاوي تهمت، افترا، اظهارات غير مرتبط ، فحش، ناسزا و... معذور است
captcha
تعداد کارکتر های مجاز ( 200 )
پربازدید ها
پیشنهاد سردبیر
آخرین اخبار