کد خبر: 756340
تاریخ انتشار: ۰۶ آذر ۱۳۹۴ - ۲۰:۰۹
بر اساس پيش‌بيني محافل تخصصي بين‌المللي بالاترين رشد اقتصادي در تمامي منطقه، شمال آفريقا و خاورميانه از سال آينده متعلق به ايران خواهد بود.
بر اساس پيش‌بيني محافل تخصصي بين‌المللي بالاترين رشد اقتصادي در تمامي منطقه، شمال آفريقا و خاورميانه از سال آينده متعلق به ايران خواهد بود.
به گزارش خبرگزاري تسنيم، «علي طيب‌نيا» وزير امور اقتصادي و دارايي ايران كه براي شركت در نشست وزيران اقتصاد و تجارت كشورهاي اسلامي در استانبول به سر مي‌برد، در پاسخ به اين سؤال كه در شرايط گذر از تحريم، شرايط اقتصادي كشور را چگونه ارزيابي مي‌كنيد، افزود: همان طوري كه در سياست‌هاي اقتصاد مقاومتي مقام معظم رهبري ابلاغ فرمودند، اقتصاد مقاومتي اقتصادي است درون‌زا و در عين حال برون گرا، بدين معنا كه ما سعي مي‌كنيم بنيان‌هاي توليد را در داخل قوي و از همه فرصت‌ها و قابليت‌هاي دروني كشور بهره برداري كنيم و در عين حال از فرصت‌هاي موجود در اقتصاد بين‌الملل بايد بهره‌گيري کرده و زمينه رشد سريع‌تر و بالاتر كشور را فراهم كنيم.
طيب‌نيا اضافه كرد: تجربه سال‌هاي اخير نشان مي‌دهد كه بين رشد نرخ اقتصادي با توسعه صادرات و با استفاده از سرمايه گذاري‌هاي خارجي ارتباط نزديكي وجود دارد، حذف تحريم‌ها در آينده نزديك فرصت‌هاي قابل ملاحظه‌اي براي ما فراهم مي‌كند، صادرات كالاهاي توليدي ايران به بازارهاي خارجي را تسهيل  و  امكان جذب سرمايه فناوري‌هاي جديد از خارج از كشور را براي ما مهيا مي‌كند. وزير امور اقتصادي و دارايي كشورمان در ادامه تصريح كرد: با حذف تحريم‌ها اين امكان فراهم خواهد شد كه از امكاناتي كه در خارج از كشور داريم و منابعي كه در خارج از كشور داريم و در حال حاضر مسدود است و قابليت استفاده ندارد، استفاده كنيم.
وي افزود: اين امر امكان صادرات بيشتر نفت و در عين حال پيش‌فروش نفت را فراهم مي‌كند و در زمينه مبادلات بانكي، بيمه‌اي و كشتيراني نيز تسهيلات قابل ملاحظه‌اي براي ما فراهم مي‌كند كه هزينه مبادلاتي ما را كاهش مي‌دهد. طيب‌نيا اضافه كرد: مجموعه اين عوامل قطعاً روي رشد اقتصادي ما تأثير مثبت و معناداري خواهد داشت و مقابله با تورم و شرايط ركودي را براي ما بسيار ساده‌تر مي‌كند. وزير امور اقتصاد گفت: در مجموع محافل بين‌المللي و كارشناسان آينده روشني را براي اقتصاد ايران پيش‌بيني مي‌كنند و بر اساس پيش بيني محافل تخصصي بين‌المللي، بالاترين رشد اقتصادي در تمامي منطقه، شمال آفريقا و خاورميانه از سال آينده متعلق به ايران خواهد بود.
منبع: تسنیم
نظر شما
جوان آنلاين از انتشار هر گونه پيام حاوي تهمت، افترا، اظهارات غير مرتبط ، فحش، ناسزا و... معذور است
captcha
تعداد کارکتر های مجاز ( 200 )
پربازدید ها
پیشنهاد سردبیر
آخرین اخبار