درباره موشكهاي اس ۳۰۰ روسي طبق قرارداد پيش ميرويم و خوش نيامدنهاي ديگران برايمان اهميت ندارد.
محمدباقر نوبخت ديروز در نشست خبري با خبرنگاران درباره روابط ايران و روسيه گفت: روسیه كشور بزرگي است و ما با آنها روابط راهبردي داريم. وي افزود: تيمي در كشور تشكيل شد تا از ظرفيتي كه در همسايگي ما با اين كشور وجود دارد استفاده كنيم، ميتوانيم ارتباطات وسيعي در حوزه سياسي، فرهنگي و اقتصادي با اين كشور داشته باشيم.
نوبخت خاطرنشان كرد: البته ممكن است با يك كشور دوست در مقولههايي اختلافنظر داشته باشيم، همانطور كه با تركيه در مسئله داعش اختلاف نظر داشتيم و البته بعدها ثابت شد كه نظر ما درست بود اما اميدواريم با زمينهاي كه فراهم شده بتوانيم در جهت منافع ملي با روسها همكاري كنيم تا هم منافع ملي ما و هم منافع ملي روسها تامين شود. نوبخت در ادامه نشست خبري با اصحاب رسانه درباره تركيب هيئت نظارت بر برجام گفت: تشكيل اين شورا با نظر شوراي عالي امنيت ملي صورت ميگيرد و تركيب و نيز چگونگي عملكرد آن و همچنين آييننامهاي كه براي نظارت استفاده خواهد شد از سوي دبير شوراي عالي امنيت ملي اعلام ميشود.
نوبخت با اشاره به اينكه اين هيئت در چارچوب تصريح شده از سوي مقام معظم رهبري كه مجلس شوراي اسلامي آن را تصويب كرد، عمل خواهد كرد، گفت: ادامه كار برجام را به اين هيئت واسپاري كنيم، همه چيز را به اين هيئت كه يك هيئت رسمي است بسپاريم تا اين هيئت رسمي گزارشات خود را ارائه كند. وي گفت: اگر هركس بخواهد درباره اجراي برجام حرفي بزند سنگ روي سنگ بند نخواهد بود. نوبخت درباره اخبار منتشر شده در رسانهها مبني بر استعفاي وزير صنعت، معدن و تجارت گفت: اين خبر صحت ندارد، آقاي نعمتزاده از وزراي با تجربه هستند كه كار خود را ادامه ميدهند. وي همچنين درباره لايحه شفافسازي هزينههاي مالي انتخابات نيز گفت: استنباط من اين است كه اين لايحه به انتخابات امسال نميرسد.
نوبخت افزود: آنقدر طرح در دستور كار مجلس است كه فرصت نميشود تا انتخابات پيش رو مجلس اين لايحه را بررسي و به نتيجه رساند، البته اگر نمايندگان براي اين لايحه وقت بگذارند شايد اين كار انجام شود. سخنگوي دولت همچنين درباره طرحهاي سپاه براي مشاركت در اقتصاد مقاومتي گفت: طرحهايي كه فرمانده كل سپاه براي مشاركت در اقتصاد مقاومتي اعلام كردند جاي تشكر دارد. وي تاكيد كرد: اين طرحها در ستاد راهبردي اقتصاد مقاومتي مورد بررسي قرار خواهد گرفت. بعضي از طرحها اجرا ميشود و برخي از طرحها كه ارائه ميشود اجراشدني نيست.