قائممقام بزرگترين شركت داروسازي داروهاي بيماران ديابتي جهان از توليد داروي ايراني همتراز با كيفيت داروهاي اروپايي و امريكايي خبر داد.
به گزارش «جوان»، مازيار دوستدار با اعلام اينكه شركت نوونورديسك دانمارك به زودي عمليات اجرايي احداث يك كارخانه دارويي با تكنولوژي مدرن را در ايران آغاز ميكند، گفت: يكي از اهداف اين شركت، ورود مدرن به ايران و ارائه آموزش به ۱۶۰ نفر از متخصصان ايراني با نظر وزارت بهداشت است.
وي افزود: توليدات اين كارخانه از نظر كيفيت مطابق با توليدات جهاني در دانمارك يا ديگر كشورها خواهد بود. ضمن اينكه متخصصان ايراني پس از آشنا شدن با تكنولوژيهاي مدرن، اين مسئله را مديريت خواهند كرد.
دوستدار با بيان اينكه ايران بعد از مصر و پاكستان بيشترين شيوع ديابت را در منطقه دارد، گفت: براي اين شركت اهميت دارد كه طرف قرارداد هم مثل ما فكر كند و براي مبارزه با ديابت با اين شركت همسو و علاقهمند به سرمايهگذاري باشد كه به همين جهت ايران را انتخاب كرديم.
قائممقام شركت نوونورديسك با بيان اينكه در اين كارخانه علاوه بر توليد سه نوع از انسولينهاي مدرن، چندين قلم داروي مرتبط نيز توليد خواهد شد، ادامه داد:هدف از راهاندازي اين كارخانه در ايران ابتدا تأمين نيازهاي كشور ايران به دليل آمار شيوع بالاي ديابت و در ادامه در صورت لزوم ميتوان در خصوص صادرات نيز وارد خواهيم شد.
دوستدار با اشاره به شرايط جديد اقتصادي ايران در دوران پساتحريم نيز اظهار كرد: براي ما تغيير ديابت مهم است و از ابتدا هدف شركت خدمت به بيماران ديابتي بوده است. در زمان قبل از تحريم يا دوران تحريم با ايران همكاري كردهايم و همكاري خود را با ايران ادامه خواهيم داد.