کد خبر: 755720
تاریخ انتشار: ۰۳ آذر ۱۳۹۴ - ۱۰:۰۷
با حضور شهردار، رئیس شورا و اعضای شورای اسلامی مشهد :
فاز اول بوستان بزرگ بهار به مساحت 35 هکتار و با صرف اعتبار 300 میلیارد ریال افتتاح و به بهره برداری رسید.
هانیه فیاض

فاز نخست بزرگترین بوستان موضوعی کشور در منطقه 3 شهرداری مشهد با حضور شهردار، رئیس شورای اسلامی  شهر و اعضای شورای اسلامی شهر مشهد افتتاح شد.

 بوستان بهار که در شمال شهر مشهد و در ابتدای خیابان خواجه‌ربیع واقع شده است، 83 هزار هکتار مساحت دارد.

شهردار منطقه 3 مشهد با حضور در این مراسم اظهار کرد:  از اراضی مربوط به این بوستان، قبلا استفاده کشاورزی شده بوده و تبدیل اراضی به بوستان، وضعیت مناسبی برای ادامه سکونت شهروندان این منطقه محروم فراهم آورده است. 

وی با اشاره به اینکه یکی از اهداف مهم  شهرداری در احداث این بوستان، گسترش امکانات رفاهی این منطقه بوده، ادامه داد: تاکنون حدود ۴٣میلیارد تومان اعتبار برای احداث فاز نخست این پارک بدون تملک و تحصیل، هزینه شده است که ١٣میلیارد آن صرف احداث فضای سبز و ٣٠میلیارد تومان هم صرف فعالیت‌های عمرانی شده است.

علی یوسف زاده با بیان اینکه در فاز اول طرح بوستان بزرگ بهار، انواع مسیرهای تفرجی و گردشی پیش‌بینی شده است، خاطرنشان کرد: طول پیاده‌راه‌های پیرامونی این بوستان که از میان درختان سرسبز پارک‌های خطی شمالی و جنوبی و غربی و شرقی می‌گذرد، حدودا پنج کیلومتر است و در امتداد خود، دارای واحدهای بهداشتی، امکانات رفاهی، نیمکت، آبخوری و سایر تجهیزات پارکی هستند. 

وی ازدرنظرگرفتن مسیر دوچرخه‌سواری به طول ۴.۵کیلومتر و با عرض ۶متر به شکل عبور یک یا دوطرفه در بوستان موضوعی بهار خبر داد و گفت: در این مسیرنقاط استراحت، واحدهای بهداشتی، یک ایستگاه دوطبقه منحصربه‌فرد و انواع خدمات و پذیرایی نیز فراهم شده است.

یوسف زاده به تشریح جزئیات بوستان بهار پرداخت و اظهار کرد: در این بوستان یک مسیر آبی بی‌همتا باعنوان آبراهه تاریخ، به مساحت ۲۳هکتار و به طول ۲.۲کیلومتر طراحی شده است.

وی گفت: عرض متوسط این مسیر آبی حدود ده متر بوده و دارای هفت خم و چم به نشانه هفت مرحله تاریخی در زندگی بشر است که در این مسیر، شهروندان با قایق‌های کوچک تاریخ زندگی انسان را به قلم محققان و باستان‌شناسان، در طول تونل‏‌های تاریک و ابنیه و محوطه‌ها مشاهده خواهند کرد.

شهردار منطقه 3 تصریح کرد: به‏‌منظور افزایش امکانات بوستان تا حد پرکردن یک روز فراغت شهروندان و نیز زائران بارگاه رضوی، ایجاد دریاچه مصنوعی به‌همراه ساحل ماسه‌‏ای و همچنین امکانات ویژه پذیرایی، انواع باغ‏‌های گل، باغ بزرگ بوتانیک، مرکز بزرگ تفریحات پرتحرک و رایانه‏‌ای و نیز ابنیه خدماتی و مدیریتی لازم در پروژه گنجانده شده است.

وی یادآور شد: از سال 89 مطالعات اجرایی بوستان بهار آغاز و ظرف مدت 5 سال تکمیل شد.

یوسف زاده در پایان افزود: به دنبال این هستیم که لقب مناطق کم‌برخوردار را حذف کرده و خدمات‌رسانی را با توسعه زیرساخت‌ها در این مناطق افزایش دهیم.


نظر شما
جوان آنلاين از انتشار هر گونه پيام حاوي تهمت، افترا، اظهارات غير مرتبط ، فحش، ناسزا و... معذور است
captcha
تعداد کارکتر های مجاز ( 200 )
پربازدید ها
پیشنهاد سردبیر
آخرین اخبار