کد خبر: 755512
تاریخ انتشار: ۰۲ آذر ۱۳۹۴ - ۱۲:۲۴
مدیرعامل باغ موزه دفاع مقدس :
رفتار های اخلاقی و تربیتی دفاع مقدس که رفتار هایی از جنس عاشورا بودند بایستی به عنوان یک محصول مورد نیاز جامعه امروز احصاءگردد و در اختیار جامعه قرار گیرد .
 سردار جواد خضرایی مشاور شهردار تهران و مدیر عامل باغ موزه دفاع مقدس و ترویج فرهنگ مقاومت در نشست بررسی پروژه های تحقیقاتی شورای ترویج فرهنگ ایثار و مقاومت با بیان مطلب فوق گفت : دفاع مقدس مظهر اخلاق و معنویت است و لازمه توسعه مفهومی الهامات و ارزش های دفاع مقدس مطالعه و تحقیق بیشتر در این زمینه است .

مشاور شهردار تهران تصریح کرد : در دفاع مقدس علیرغم جنگ که مظهر بد اخلاقی است ، ارزشها ، معنویت ها و رفتار های ارزشی در بین رزمندگان شکل گرفت ودفاع مقدس را که ناشی از دفاع در برابر تجاوز دشمن بود مظهر اخلاق و معنویت کرد.

مدیرعامل باغ موزه دفاع مقدس اظهار داشت : باغ موزه دفاع مقدس در راستای ترویج فرهنگ مقاومت و با تشکیل شورای ترویج فرهنگ ایثار و مقاومت به دنبال تعمیق و بروزرسانی این ارزشها و الهامات در جامعه امروز است .

در ادامه این نشست که با حضور جمعی از اساتید علوم تربیتی و علوم اجتماعی دانشگاه های کشور  برگزار شد اعضای کمیته سیاست گذاری شورای ترویج فرهنگ ایثار و مقاومت به بحث و تبادل نظر با حاضران پرداختند.

گفتنی است مهندس چهاربند مدیر کل آموزش و پروش استان تهران ، دکتر پیری استاد دانشگاه جامع امام حسین (ع)، دکتر کاظم زاده مشاور عالی شهردار تهران ، دکتر محکی مدیر کل دفتر مطالعات شهرداری تهران و دکتر عماری قائم مقام اداره کل مطالعات شهرداری تهران اعضای کمیته سیاست گذاری شورای ترویج فرهنگ ایثار و مقاومت هستند.

نظر شما
جوان آنلاين از انتشار هر گونه پيام حاوي تهمت، افترا، اظهارات غير مرتبط ، فحش، ناسزا و... معذور است
captcha
تعداد کارکتر های مجاز ( 200 )
پربازدید ها
پیشنهاد سردبیر
آخرین اخبار