سیدناعمه عابدی یکی از بازدیدکنندگان پس از بازدید گفت: من پس ازدیدن باغ موزه دفاع مقدس به خوبی درک کردم که مردم ایران چگونه در دفاع مقدس حماسه آفریدند و کربلا را در اذهان زنده کردند.
وی با اشاره به شش بار زیارت کربلا افزود : حضور در باغ موزه دفاع مقدس باعث گردید این بار که به زیارت حضرت اباعبدالله (ع) می روم با شناخت و معرفت بیشتری بارگاه سالار شهیدان را زیارت کنم.
ضمیر جعفری یکی دیگر از بازدید کنندگان بیان داشت : یکی از مهمترین کارهای فرهنگی صورت گرفته توسط شهرداری تهران ، ایجاد باغ موزه دفاع مقدس برای معرفی انقلاب اسلامی و دفاع مقدس است .
وی ادامه داد: باغ موزه دفاع مقدس و ترویج فرهنگ مقاومت علاوه بر روایت بخشی از تاریخ ایران به زیبایی مفاهیم شهید و شهادت را برای بازدیدکنندگان به تصویر کشیده است .
سید عابد رضا عابدی دیگر بازدیدکننده هندوستانی با اشاره به واقعه کربلا خاطر نشان کرد : اهمیت شهادت را بعد از حضور در باغ موزه دفاع مقدس درک کردم و متوجه شدم که چگونه مردم ایران با تاثیر از حرکت عظیم امام حسین (ع) حماسه آفرینی کردند.
گفتنی است : این دانشجویان که راهی مراسم پیاده وری اربعین حسینی(ع) هستند پس از حضور در ایران با هماهنگی کمپین مردمی سفیران صبح از باغ موزه دفاع مقدس بازدید کردند.