خالد جعفری در جلسه تنظیم بازار گوشت قرمز در کردستان، اظهار کرد: تشکیل این جلسات در راستای انجام درست وظایف قانونی است.
وی با اشاره به اینکه برای حمایت از مصرفکننده و بازار باید جلساتی در راستای تعیین قیمت مصوب محصولات کشاورزی برگزار شود، افزود: برای تحقق بخشیدن به این مهم کمیسیون نظارت بر قیمت محصولات کشاورزی تعیین شده است.
معاون بهبود تولیدات دامی سازمان جهاد کشاورزی کردستان با یادآوری اینکه در وضعیت فعلی قیمت گوشت در کردستان نسبت به استانهای دیگر گران نیست، ادامه داد: کیفیت گوشت میتواند عاملی برای تعیین قیمت آن باشد.
جعفری به افزایش میزان توقعات مردم سنندج نسبت به کیفیت گوشت قرمز اشاره و تصریح کرد: امیدواریم زمینه برای عرضه گوشت قرمز با کیفیت بالا در استان فراهم شود.
وی گفت: گوشت قرمز در شهرستانهای دهگلان، قروه و سنندج مطلوب است اما در شهرستانهای بانه، بیجار، مریوان و کامیاران گوشت قرمز به خوبی کشتار نمیشود.
معاون بهبود تولیدات دامی سازمان جهاد کشاورزی کردستان به رصد کردن روزانه قیمتها در استان اشاره کرد و گفت: باید برای تعیین مناسب قیمت هم حمایت از مصرفکننده و هم هزینههای مربوط به خدمات کشتارگاه و تهیه خوراک دام نیز در نظر گرفته شود.
در ادامه این جلسه مدیر امور دام سازمان جهاد کشاورزی کردستان هم بر آنالیز کردن هزینههای خرید دام و رسیدن آن از کشتارگاه تا مصرفکننده تاکید کرد و گفت: آخرین قیمت مصوب گوشت قرمز مربوط به 28 مهرماه سال 92 است.
مادح حسامی با اشاره به اختلاف 2 تا 4 هزار تومانی قیمتها در قصابیهای سطح استان، افزود: قصابیها میتوانند تا 6 درصد قیمت گوشت را برای رساندن به مصرفکننده افزایش دهند و بیشتر از آن تخلف به حساب میآید.
وی با تاکید بر اینکه قصابیها مجاز به گرفتن 2 درصد خدمات کشتارگاهی از مصرفکننده هستند، تصریح کرد: متاسفانه در حال حاضر آنها با این قضیه مخالفت میکنند.
مدیر امور دام سازمان جهاد کشاورزی کردستان به بازدید از کشتارگاههای سطح استان برای بررسی در مورد میزان هزینه خدمات کشتارگاهی، قیمت دام زنده و هزینههای جانبی برای تهیه گوشت قرمز اشاره کرد.
در ادامه این جلسه بر بررسی کشتارگاهها برای تعیین قیمت مصوب گوشت قرمز تاکید شد.