مردم ولایتمدار و شهید پرور خراسان رضوی روز پنجشنبه با حضور در مهدیه مشهد با برپایی مراسم وداع با پیکر های پاک و مطهر ۵ شهید مدافع حرم زینب (س) این شهدا را تا آرامگاه ابدی در گلزار شهدای رضا(ع) مشایعت کردند.
در این مراسم که با حضور اقشار مختلف مردم و مسئولان محلی برگزار شد پیکر های ۵ شهید با نام های مجتبی میرزایی، سید مجتبی حسینی، سید محمد هادی هاشمی، حسن فرهانی کریمی و سید سرور هاشمی از محل مهدیه مشهد تا حرم رضوی تشییع و پس از طواف در حرم مطهر ثامن الجج در محل گلزار شهدای رضا(ع) خاکسپاری شد.
این شهدا از رزمندگان لشکر فاطمیون بودند که در دفاع از حرم حضرت زینب و مقابله با گروههای تکفیری داعش به فیض شهادت نایل آمدند.تاکنون از مجموع حدود 400 شهید مدافع حرم حضرت زینب (س) که در نقاط مختلف کشور تشییع شده اند 79 نفر در خراسان رضوی تشییع و به خاک سپرده شدند.