کد خبر: 1361635
تاریخ انتشار: ۱۳ خرداد ۱۴۰۵ - ۱۰:۵۴
کلنگ‌زنی پارکینگ خودروهای سنگین و بهره‌برداری از پروژه‌ها و تجهیزات عمرانی، خدماتی و شهری گلبهار برگزار شد.
سیده سمیه ناصری

حسین امامی‌راد نماینده مردم شریف شهرستان‌های چناران، طرقبه‌شاندیز و گلبهار در مجلس در مراسم کلنگ‌زنی پارکینگ وسائل نقلیه سنگین، رونمایی از ماشین آلات جدید شهرداری ( سیم نریلر، تراکتور، ماشین زباله)، بهره برداری از اتوبوس بازسازی شده، رونمایی از سامانه مدیریت بازار، اجرای پروژه اصلاح سیستم آب‌رسانی فضای سبز و جنگل کاج حضور یافتند .

امامی‌راد اظهارکرد: جا نمایی برای پارکینگ خودروهای سنگین سطح شهر، جزو ضروریات شهرنشینی، رفاه شهروندان و پشتیبانی و ساماندهی شبکه حمل و نقل است.

وی افزود: به منظور رفاه حال شهروندان و ساکنین مجتمع‌های مسکونی منطقه ویژه و جلوگیری از آلودگی‌های صوتی و تأمین امنیت  ناشی از تردّد خودروهای سنگین، ضرورت دارد ضمن رعایت فاصله لازم، حتما ورودی و خروجی پارکینگ مزبور، طوری طراحی شود که آرامش روانی ساکنین، حفظ و تأمین شود.

امامی نسبت به طراحی ورودی و خروجی پارکینگ خودروهای سنگین از حاشیه جنگل کاج و رعایت فاصله با مجتمع‌های منطقه ویژه گلبهار، به منظور جلوگیری از آلودگی‌های صوتی و تامین امنیت ناشی از تردد خودروها برای ساکنین تاکیدکرد و گفت:بهتر است طراحی ورودی و خروجی، از سمت شمال و شرق گلبهار و از حاشیه جنگل کاج انجام پذیرد.

برچسب ها: خبر ، خراسان رضوی ، مشهد
نظر شما
جوان آنلاين از انتشار هر گونه پيام حاوي تهمت، افترا، اظهارات غير مرتبط ، فحش، ناسزا و... معذور است
captcha
تعداد کارکتر های مجاز ( 200 )
پربازدید ها
پیشنهاد سردبیر
آخرین اخبار