
به گزارش «جوان» به نقل از روابط عمومی شبکه قرآن سیما ، «خلوت انس» ویژه برنامه زنده سحرگاهی شبکه قرآن سیما می باشد که با محوریت شرح دعای ابوحمزه با حضور کارشناسان مطرح دعا و مناجات همزمان با آغاز ماه مبارک رمضان همه روزه از ساعت 2:30 بامداد به روی آنتن این شبکه می رود .
حجج اسلام والمسلمین کلباسی ، پورسید آقایی و اسکندری از جمله کارشناسان و مناجات خوانی برادران طاهری ، منتظر ، حبیبی و ... و همچنین پخش کلیپهای فاخر و جدید دعا و مناجات، از بخش های در نظر گرفته شده در "خلوت انس" می باشد .
حضور 30 قاری بین المللی و برجسته کشور اعم از : طوسی ، سعیدیان ، ابوالقاسمی ، قره شیخ لو و ... را می توان از ویژگی های این برنامه دانست که با تلاوت قرآن و اذان به صورت زنده و مستقیم ، میهمان سفرهای سحرگاهی مخاطبین قرآنی می باشند .
خلوت انس کاری از گروه آموزش شبکه قرآن سیماست که تهیه کنندگی آن برعهده محسن رنگینی می باشد .