کد خبر: 721671
تاریخ انتشار: ۱۶ خرداد ۱۳۹۴ - ۲۱:۴۳
حجت‌الاسلام اكرمي:
افراد وقتي در برابر منطقي كه با منافع‌شان اصطكاك پيدا مي‌كند قرار مي‌گيرند، در سخن امام، رهبري يا فرد مؤثر دست به تحريف مي‌زنند.
حجت‌الاسلام سيدرضا اكرمي، عضو شوراي مركزي جامعه روحانيت مبارز در گفت‌وگو با تسنيم با اشاره به بيانات رهبر معظم انقلاب در حرم مطهر امام‌درباره تحريف شخصيت امام خميني (ره) اظهار داشت: مسئله تحريف در گذشته هم وجود داشت و در قرآن نيز به كلمه تحريف اشاره شده كه عده‌اي سخنان خدا و پيامبر را به معنا، عمل و لفظ تحريف مي‌كردند. وي ادامه داد: ما در طول انقلاب اسلامي نيز شاهد چنين مسائلي بوديم كه گاهي سخنان صريح و شفاف امام نقل به معنا و نيت‌خواني مي‌شد كه حاصل آن هم تغيير و تحريف در كلام ايشان بود.
عضو شوراي مركزي جامعه روحانيت مبارز افزود: امام در وصيت‌نامه خود به تحريف سخنانشان اشاره كرده و فرموده بودند كه گاهي به بنده مسائل و انتساباتي داده مي‌شود كه اين مسائل يا بايد دست خط بنده باشد يا صدا و سيما نوشته بنده را تأييد كند.
حجت‌الاسلام اكرمي تصريح كرد: هر چه انقلاب اسلامي در دنيا نفوذ بيشتري پيدا مي‌كند و جاذبه مي‌گيرد، دشمناني كه در شرق و غرب سلطه استكباري دارند، وقتي مي‌بينند زحمتشان بي‌نتيجه است و انقلاب اسلامي و بيداري اسلامي و انساني در جهان گسترش پيدا كرده، براي آنكه چهره انقلاب اسلامي را مخدوش كنند چاره‌اي جز تحريف ندارند و با ايجاد بدل و تغيير مانع سخن نافذ و كلام محبوب امام در دل‌هاي مردم مي‌شوند.
نظر شما
جوان آنلاين از انتشار هر گونه پيام حاوي تهمت، افترا، اظهارات غير مرتبط ، فحش، ناسزا و... معذور است
captcha
تعداد کارکتر های مجاز ( 200 )
پربازدید ها
پیشنهاد سردبیر
آخرین اخبار