هفته سي و يكم سري آ ايتاليا امروز با انجام هفت ديدار پيگيري ميشود كه در مهمترين بازي اينترميلان پذيراي آث ميلان است.
دويست و چهاردهمين رويارويي دو تيم در شرايطي امشب در ورزشگاه سن سيرو برگزار ميشود كه اينتر 76 پيروزي و ميلان 74 برد به دست آوردهاند. 63 ديدار نيز با نتيجه تساوي به پايان رسيده است. نروآتزوري شرايط خوبي ندارد. نتايج اين فصل آنها اصلا هواداران را راضي نكرده است. اين در حالي است كه سران تيم نيز از عملكرد مانچيني و بازيكنانش رضايت ندارند. حالا كار به جايي رسيده كه دربي امشب ميتواند تكليف ادامه همكاري مانچو را روشن كند. در حال حاضر اينتر با 41 امتياز در رده دهم جدول قرار دارد. اينتر از پنج بازي گذشته فقط يك پيروزي كسب كرده. كسب سه امتياز اين بازي مانچيني را به كسب سهميه ليگ اروپا اميدوار ميكند.
اين در حالي است كه ژردان شقيري خريد زمستاني مانچو اصلا نگران اين بازي نيست: «دربي هميشه جو جالبي دارد. حساسيت به اوج خود ميرسد و اين حساسيت حتي در شهر هم كاملاً مشهود است. ميدانيم كه بازي حساسي در پيش است و ما انگيزه زيادي براي پيروزي داريم. بازي در سن سيرو با بيشترين تماشاگر براي من تازگي دارد. اميدواريم كه با ارائه يك بازي جذاب بهترين نتيجه را بگيريم و هواداران را خوشحال كنيم. بايد تمام تلاشمان را بكنيم تا با كسب هر سه امتياز جايگاه مان را در جدول بهبود ببخشيم.»
منتها رقيب همشهري نيز به اين راحتي ميدان را خالي نميكند. اينزاگي كه با جسارت هرچه تمام هدايت ميلان را برعهده گرفته تيمش با يك امتياز بيشتر از اينتر در رده نهم ايستاده. عنوان نهمي در سري آ آن چيزي نيست كه روسونري و هوادارانش را راضي كند. با اين حال نتايج پنج بازي گذشته آنها بهتر از اينتر است. ميلان در آخرين بازي خود در ليگ به تساوي خانگي با سمپدوريا رضايت داده. نكته جالب توجه اينكه در پنج دربي گذشته بيش از دو گل به ثمر نرسيده و آخرين رويارويي دو تيم با تساوي يك – يك به پايان رسيد.