کد خبر: 713134
تاریخ انتشار: ۲۴ فروردين ۱۳۹۴ - ۰۹:۱۶
ما قول داديم كه كمك كنيم تا پروژه مصلاي تهران تكميل شود و اين پروژه بحث‌هاي مهم مديريتي و فني نيز دارد. من نيز ديدم كه از هر جهت زيبنده است زحمت اين كار را به دوش دكتر مازيار حسيني (معاون سابق فني و عمراني شهرداري تهران) بگذارم تا كار را در آنجا شروع كند.
بيژن سوراني
در پي درج خبري تحت عنوان «سال مصلي» در شماره روز گذشته روزنامه جوان روابط عمومي مصلاي امام خميني (ره) در جوابيه‌اي با تكذيب هرگونه توافق با شهرداري تهران جهت تكميل پروژه مصلي اعلام كرده «طي توافق صورت گرفته، شهرداري تهران وظايفي را در رابطه با انجام زيرساخت‌ها و مسائل جانبي جهت تسريع در روند عمليات ساخت مصلي به عهده داشت كه تاكنون اقدام شايسته‌اي از سوي شهرداري صورت نپذيرفته است و اميد است شهردار محترم با توجه به قبول تعهدات، در اسرع وقت به وظايف پيش رو به طور جدي وارد شده و اقدام نمايد. يادآور مي‌شود مصلاي امام خميني (ره) همزمان طي عمليات ساخت، با برگزاري مراسم‌هاي متعدد عبادي، فرهنگي، علمي و. . . از بخش‌هاي تكميل شده بهره‌بر‌داري لازم را نموده و در طول سال ميزبان ميليون‌ها نفر از امت حزب‌الله در اين مجموعه مي‌باشد.»
 جوابيه روابط عمومي مصلاي تهران در حالي منتشر مي‌شود كه محمدباقر قاليباف صبح روز گذشته طي سخناني در اولين همايش فصلي مديران شهرداري تهران كه با حضور معاونان و مديران شهري و جمعي از اعضاي شوراي اسلامي شهر تهران در محل تالار ايران زمين برگزار شد، گفت: فهم بنده از همزباني تنها اين نيست كه ما با هم، همسخن باشيم و يك حرف بزنيم. در حقيقت همزباني اين است كه مديران، مسئولان و مجموعه جامعه ما ناسخ و منسوخ هم نباشند و البته كه همدلي از همزباني هم بهتر است. وي با اشاره به نامگذاري سال جاري به عنوان سال همدلي و همزباني بين مردم و مجموعه دولت و مديران، ابراز داشت: مقام معظم رهبري اين تعبير را به كار بردند كه مردم به عنوان كارفرما و ما نيز به عنوان خدمتگزاران و پيمانكاران مردم هستيم و سال را به عنوان همدلي و همزباني ناميدند. شايد اين تأكيد بر اين موضوع باشد كه در شرايط پيش رو بيش از هر زمان ديگري نيازمند به وحدت و انسجام واقعي هستيم.
  ساخت مصلي از بنده مطالبه شده
شهردار تهران با اشاره به تكميل كار عمراني پروژه مصلاي بزرگ تهران از سوي شهرداري تهران تصريح كرد: مصلاي تهران پروژه مهمي است كه اخيراً در شهر تهران به ما واگذار شده و از بنده مطالبه شده است و مقام معظم رهبري فرمودند كه بايد برويد و اين مصلاي تهران را حل و فصل كنيد. در اين ميان از آنجايي كه دكتر مازيار حسيني از جزئيات كار مطلع است، در اين كار مشغول به فعاليت خواهد شد. البته آنجا سختي‌هايي هم دارد كه سختي‌ها و غصه‌ها براي من است. من با افتخار غصه‌هايش را مي‌خورم و با كمك دوستان اين كار را انجام خواهيم داد.

  مصلي يك نماد انقلابي، ديني و معماري است
به گفته شهردار تهران نماد مصلاي تهران تنها يك پروژه نيست، بلكه يك نماد انقلابي، ديني و معماري ما است كه به عنوان يك پروژه شاخص تمدن جديد اسلامي باقي خواهد بود و كار بسيار مهم و عظيمي به شمار مي‌رود. وي همچنين افزود: ما قول داديم كه كمك كنيم تا پروژه مصلاي تهران تكميل شود و اين پروژه بحث‌هاي مهم مديريتي و فني نيز دارد. من نيز ديدم كه از هر جهت زيبنده است زحمت اين كار را به دوش دكتر مازيار حسيني (معاون سابق فني و عمراني شهرداري تهران) بگذارم تا كار را در آنجا شروع كند.  از سوي ديگر محمد حقاني، عضو شوراي شهر در پاسخ به سؤال خبرنگار فارس در خصوص ساخت مصلي توسط شهرداري گفت: شهردار تهران در اين جلسه عنوان كرد كه بعد از عيد اتمام ساخت مصلاي تهران به شهرداري واگذار شده است و وي تأكيد كرد كه سه‌ساله اين مصلي به اتمام خواهد رسيد.
نظر شما
جوان آنلاين از انتشار هر گونه پيام حاوي تهمت، افترا، اظهارات غير مرتبط ، فحش، ناسزا و... معذور است
captcha
تعداد کارکتر های مجاز ( 200 )
پربازدید ها
پیشنهاد سردبیر
آخرین اخبار