کد خبر: 712653
تاریخ انتشار: ۲۰ فروردين ۱۳۹۴ - ۱۸:۱۰
مربیان جدید تیم فوتبال مربیان جدید تیم فوتبال پرسپولیس روز شنبه قرارداد رسمی خود را با این تیم به ثبت خواهند رساند. روز شنبه قرارداد رسمی خود را با این تیم به ثبت خواهند رساند.
مهر: کریم باقری، پانادیچ و تاهومیر فردا (جمعه) قرارداد خود را را باشگاه پرسپولیس امضا می‌کنند و روز شنبه نیز قرارداد رسمی خود را به ثبت می‌رسانند. با این احتساب آنها در دیدار روز یکشنبه پرسپولیس برابر استقلال اهواز در هفته بیست و پنجم لیگ می‌توانند روی نیمکت پرسپولیس قرار گیرند.

همچنین برانکو ایوانکوویچ سرمربی جدید سرخ‌پوشان که پس از جدال پرسپولیسی‌ها برابر النصر به کشورش کرواسی سفر کرده، یکشنبه به ایران بازمی‌گردد.

کریم باقری، تاهومیر و پانادیچ امروز همراه مربیان قبلی پرسپولیس، کارشان را با پرسپولیس آغاز کردند و در تمرین این تیم حاضر شدند.
نظر شما
جوان آنلاين از انتشار هر گونه پيام حاوي تهمت، افترا، اظهارات غير مرتبط ، فحش، ناسزا و... معذور است
captcha
تعداد کارکتر های مجاز ( 200 )
پربازدید ها
پیشنهاد سردبیر
آخرین اخبار