کد خبر: 711953
تاریخ انتشار: ۱۶ فروردين ۱۳۹۴ - ۱۳:۰۴
مهمان اين هفته جانباز اكبر مشهدي

از جانبازان شيميايي كشور هستم كه در عمليات بدر و حمله شيميايي عراق، ريه‌ها و شش‌هايم آلوده به گاز خردل شد. در كنار تمام مشكلات و مسائلي كه براي درمان و زندگي جانبازان شيميايي وجود دارد يكي از موضوعاتي كه براي اين جانبازان ناراحت‌كننده و آزاردهنده است برخورد و نداشتن آگاهي برخي از مردم است. جانبازان شيميايي به دليل مشكلات تنفسي كه برايشان به‌وجود آمد بايد با خودشان كپسول‌ اكسيژن حمل كنند كه اين موضوع هم برايشان سخت و طاقت‌فرساست هم باعث ايجاد سؤال براي مردم مي‌شود. بعضي‌ها با ديدن چهره جانبازان شيميايي طوري واكنش نشان مي‌دهند كه انگار با موجودي عجيب و غريب طرف هستند. اين نوع برخورد و رفتار براي ما كه جان و سلامتي‌مان را براي كشور گذاشته‌ايم خيلي تلخ است.

به دليل شرايط جسماني‌ام قادر به رانندگي نيستم و چند وقت پيش براي رفتن به جايي، مجبور شدم سوار ماشين‌هاي مسافركشي كه در خيابان تردد مي‌كنند، شوم. پس از سوار شدن راننده ماشين با ديدن وضعيتم درباره سلامتم سؤالاتي پرسيد. كنجكاو شده بود تا دليل حال خراب مرا بداند.

من هم براي او توضيح دادم كه اين سرفه‌ها يادگاري از سال‌هاي جنگ است و من به دليل تنفس گاز خردل شيميايي شده‌ام. راننده جوان به محض شنيدن كلمه جانباز شيميايي روي ترمز زد و گفت: بيماري تو واگير دارد و همين الان از ماشين پياده شو. برخورد زشت راننده و پياده كردن من در وسط اتوبان خيلي دردناك بود. راننده چنان پايش را روي گاز فشار مي‌داد و ترسيده بود كه واقعاً فكر مي‌كرد حضورم سلامتي‌اش را به خطر مي‌اندازد. او هم ناآگاهانه چنين فكري مي‌كرد و اگر از شرايط جسماني و وضعيت جانبازان شيميايي اطلاع داشت قطعاً چنين برخوردي از او سر نمي‌زد.

از طريق ستون تريبون آزاد جانبازان به مسئولان فرهنگي و آموزشي كشور مي‌گويم چرا اطلاع‌رساني نسبت به دوران دفاع مقدس و جانبازان و شهيدان تا اين اندازه ضعيف است كه بعد از گذشت 30 سال هنوز مردم اطلاعات درستي از اتفاقات آن‌روز و جانبازان ندارند. گاهي هم برخي تا متوجه مي‌شوند جانباز هستم دربرابرمان موضع منفي مي‌گيرند. چرا بعد از اين همه سال جاي كارهاي فرهنگي و آموزشي مناسب و جاي ترويج درست و مناسب فرهنگ ايثار و شهادت، ضد فرهنگ را ترويج داده‌ايم. كار فرهنگي در مورد دفاع مقدس حساسيت‌هاي خاص خودش را دارد و افراد آگاه و خبره با رعايت ريزه‌كاري‌ها و جزئيات بايد وارد كارهاي فرهنگي شوند. گاهي پيش آمده كه كارهاي فرهنگي برخي نا آگاهان، نتيجه عكس داده و به ضرر تمام ارزش‌هاي حاكم در جبهه شده است. به نظرم با تجديدنظر در كارهاي فرهنگي حوزه دفاع مقدس مردم و جوانانمان را بيشتر با كساني كه سلامتشان را براي كشور و نظام به خطر انداخته‌اند آشنا كنيم.

نظر شما
جوان آنلاين از انتشار هر گونه پيام حاوي تهمت، افترا، اظهارات غير مرتبط ، فحش، ناسزا و... معذور است
captcha
تعداد کارکتر های مجاز ( 200 )
پربازدید ها
پیشنهاد سردبیر
آخرین اخبار