کد خبر: 710825
تاریخ انتشار: ۰۱ فروردين ۱۳۹۴ - ۲۲:۵۵
رئیس دانشگاه علوم پزشکی قم از راه‌اندازی پایگاه امداد هوایی در عوارضی قم - تهران خبرداد و گفت: احداث این پایگاه‌ها کمک شایانی در راستای انتقال مصدومان و مجروحان از محورهای مواصلاتی به مراکز درمانی است.
 تسنیم: ابوالفضل ایرانی‌خواه در گفت‌و‌گویی در قم، افتتاح پایگاه جاده‌ای اورژانس ۱۱۵ در آزادراه قم – کاشان را برنامه‌ای در راستای اجرای طرح تحول سلامت در سال آینده، عنوان کرد و اظهار داشت: ایجاد پایگاه‌های اورژانس جهت ارتقای خدمت‌رسانی در حوزه سلامت و بهداشت و درمان است.

رئیس دانشگاه علوم پزشکی استان قم با اعلام خبر تجهیز اورژانس بخش سلفچگان افزود: تجهیز و افزایش امکانات اورژانس این بخش می‌تواند سبب ارتقای سطح خدمات‌رسانی به مردم این منطقه باشد.

وی با تاکید براینکه پرسنل مرکز فوریت‌های پزشکی در طرح نوروزی در حالت آماده‌باش کامل هستند، عنوان کرد: بیشترین تصادفات جاده‌ای در محوهای مواصلاتی استان قم به وقوع می‌پیوندد که لازم است در این رابطه آسیب‌شناسی‌های لازم صورت بگیرد.

ایرانی خواه با اشاره به احداث پایگاه امداد هوایی در عوارضی قم - تهران تصریح کرد: یک پایگاه امداد هوایی نیز در استان سال ۹۳ راه‌اندازی و بهره‌برداری شد که کمک شایانی در راستای انتقال مصدومان و مجروحان از محورهای مواصلاتی به مراکز درمانی است.
نظر شما
جوان آنلاين از انتشار هر گونه پيام حاوي تهمت، افترا، اظهارات غير مرتبط ، فحش، ناسزا و... معذور است
captcha
تعداد کارکتر های مجاز ( 200 )
پربازدید ها
پیشنهاد سردبیر
آخرین اخبار