کد خبر: 709160
تاریخ انتشار: ۲۳ اسفند ۱۳۹۳ - ۱۲:۴۷
يكي براي فرار از بحران، ديگري براي رسيدن به صدر
هفته بيست و سوم ليگ برتر در حالي از امروز آغاز مي شود كه سرخابي هاي پايتخت به مصاف تيم هاي نفتي ليگ مي روند...
سعيد احمديان
هفته بيست و سوم ليگ برتر در حالي از امروز آغاز مي شود كه سرخابي هاي پايتخت به مصاف تيم هاي نفتي ليگ مي روند. استقلال براي رسيدن به‌صدر با نفت تهران روبه‌رو مي شود و پرسپوليس براي فرار از بحران به مصاف نفت مسجد سليمان مي رود.
 
درجه حرارت فوتبال ايران امروز به بالاترين حد مي‌رسد. فاصله نزديك تيم‌هاي مدعي در بالاي جدول باعث شده، مدعيان قهرماني كمربندشان را سفت ببندند و رقابت بين آنها براي رسيدن به صدر داغ داغ است. طوري‌كه تنها سه امتياز خيال‌شان را براي باقي ماندن در كورس قهرماني راحت مي‌كند. البته حكايت ته‌جدول هم دست‌كمي از بالاي جدول ندارد و تيم‌هايي كه در منطقه سقوط هستند براي اينكه در جدول بالاتر بيايند و منطقه قرمز خطر را رد كنند تنها به پيروزي فكر مي‌كنند تا ليگ برتر فوتبال در انتظار يك آخر هفته داغ آن هم در روزهاي پاياني ماه سرد زمستان باشد. پس اگر آخر هفته شلوغي نداريد و برنامه خريد عيد و خانه تكاني نداريد، پيشنهاد مي‌كنيم بازي‌هاي هفته بيست و سوم ليگ را از دست ندهيد. 
 
استقلال – نفت تهران، امروز 17:30
 
مدعيان ليگ به هم رسيده‌اند، يك طرف نفت با علي منصوريان قرار دارد كه با 42 امتياز صدرنشين ليگ است و آن طرف هم استقلال با امير قلعه‌نويي كه تيمش با 41 امتياز و تنها به خاطر تفاضل گل كمتر نسبت به تراكتور روي رده سوم ايستاده است. چشم ديگر مدعيان هم به اين مسابقه است، مسابقه‌اي كه بهترين نتيجه براي تعقيب‌كنندگان اين دو تيم مي‌تواند تساوي باشد. با اين حال مربيان دو تيم مي‌گويند به فكر مساوي نيستند و تنها سه امتياز برايشان اهميت دارد. دو تيم در شرايطي به هم رسيده‌اند كه هم نفتي‌ها و هم استقلالي‌ها در شرايط خوبي هستند و همين سبب شده تا همه در انتظار يك مسابقه جذاب باشند. استقلال در حالي آماده بازي با نفت شده كه هفته گذشته توانست نقت مسجدسليمان را با يك گل شكست دهد تا همچنان در كورس قهرماني بماند. آنها در هفت بازي اخيرشان شكست نداشته‌اند و با پنج پيروزي و دو تساوي در اوج آمادگي هستند. آنها آخرين بار در هفته 15 بعد از باخت به پرسپوليس ديگر روي شكست را نديده‌اند. نكته ديگر اينكه آبي‌ها در چهار بازي اخيرشان گلي دريافت نكرده‌ و خط دفاعي و دروازه‌بان اين تيم بدون اشتباه ظاهر شده‌اند.
 
بازي امروز همچنين براي آبي‌پوشان علاوه بر اينكه براي رسيدن به صدر به دنبال شكست نفت هستند، در انديشه جبران شكست دور رفت نيز هستند تا به قول خودشان با يك تير دو نشان بزنند. آنها در بازي رفت 2 بر صفر به تيم منصوريان باخته‌اند و همين انگيزه‌هاي شاگردان قلعه‌نويي را براي جبران آن نتيجه بيشتر از هميشه كرده است. امير قلعه‌نويي ديروز درباره بازي با نفت در گفت‌وگويي تلفني به راديو ورزش گفت: «در اين چند وقت روي نقاط قوت اين تيم كار كرديم و مي‌دانيم كه نقاط قوت نفت پرتاب اوت، شروع مجدد و ضربات كاشته است و بايد ارتباط مبعلي را با خط حمله نفت قطع كنيم تا بتوانيم به يكي از اهدافمان برسيم. «البته آبي‌ها بايد بدون كرار كه محروم است در بازي با نفت به ميدان بروند. در سوي ديگر نفت با عليرضا منصوريان سرمربي جوانش روزهاي رؤيايي را پشت سر مي‌گذارد. نفتي‌ها اگرچه در دو هفته اول ليگ قهرمانان آسيا تنها يك امتياز به دست آورده‌اند اما در ليگ برتر آنها هفته‌هاست كه صدر جدول را در قبضه دارند و پايين‌بيا نيستند. نفت كه در آخرين مسابقه‌اش توانست گسترش فولاد را شكست دهد، 17 هفته است كه نباخته و شكست‌ناپذير بوده و آخرين باخت‌شان به هفته پنجم برابر سايپا برمي‌گردد. 
 
نفت مسجدسليمان – پرسپوليس 14:30
 
پرسپوليسي‌ها خيلي تلاش كردند به بهانه بازي سه‌شنبه آينده با النصر عربستان در ليگ قهرمانان، بازي هفته بيست‌و‌سوم را عقب بيندازند اما مسجدسليماني‌ها كوتاه نيامدند تا عليرضا فغاني امروز عصر سوت شروع مسابقه را بزند. پرسپوليس در حالي به مصاف نفت مي‌رود كه قرمزها به‌رغم شروع خيره‌كننده‌شان در ليگ قهرمانان، در ليگ داخلي ايران اصلاً شرايط خوبي ندارند و بحراني‌ترين روزهايشان را سپري مي‌كنند. قرمزها هفته گذشته با شكست برابر تراكتور نشان دادند كه حساب ليگ با آسيا جداست و هواداران اين تيم نبايد اميدوار باشند كه نمايش‌هاي خوب شاگردان درخشان در ليگ برتر هم تكرار شود. پنج شكست در هفت بازي اخير پرسپوليس به خوبي گوياي همه چيز است.
 
آنها با 26 امتياز تيم نهم جدول هستند و ادامه اين روند مي‌تواند سرخپوشان را به منطقه سقوط و ته‌جدول نزديك‌تر كند، به خصوص اينكه اختلاف امتياز پرسپوليس و تيم آخر جدول يعني راه‌آهن 19 امتيازي، 7 امتياز است، فاصله‌اي كه حاشيه امنيت قابل‌توجهي براي قرمزپوشان نيست و آنها اگر بخواهند به همين منوال در ليگ ادامه بدهند بايد در هفته‌هاي پاياني براي سقوط نكردن بجنگند. حميد درخشان ديروز در نشست خبري درباره بازي امروز گفت: «بازيكنان ما خسته هستند و چند بازيكن مصدوم و محروم هم داريم و اين مشكلات ما براي بازي با نفت است. با اين حال ليگ را هم رها نكرده‌ايم و با قدرت در آن بازي مي‌كنيم. در ليگ دچار بدشانسي مي‌شويم، نمي‌دانم چه بگويم. تا حالا چنين چيزهايي را نديده بودم. در ليگ ما دچار اشتباهات فردي مي‌شويم وگرنه از نظر تاكتيكي هيچ تيمي نتوانسته ما را غافلگير كند. در دفع توپ يا خروج دروازه‌بان مرتكب اشتباه مي‌شويم كه اميدوارم اين اشتباهات كمتر شود.»
 
در طرف ديگر نفت مسجدسليمان شرايط سخت‌تري نسبت به قرمزها در جدول دارد. نفتي‌ها با 19 امتياز در رده ماقبل آخر قرار گرفته‌اند و يكي از كانديداهاي اصلي سقوط به دسته اول به حساب مي‌آيند. شاگردان مكوندي در دو بازي اخيرشان دو شكست پشت سر هم را به دست آورده‌اند و به همين خاطر در بازي خانگي مقابل پرسپوليس نمي‌خواهند امتياز از دست بدهند، اين نكته‌اي بود كه مكوندي ديروز به آن اشاره كرد: «بايد از اين بازي خانگي امتياز بگيريم و پيروز شويم ما فرصتي براي اشتباه كردن نداريم.»
برنامه ساير بازي‌ها
پنج‌شنبه
گسترش فولاد - فولاد‌ خوزستان ساعت 15:30
جمعه
استقلال‌خوزستان - صباي قم ساعت 16:30
نظر شما
جوان آنلاين از انتشار هر گونه پيام حاوي تهمت، افترا، اظهارات غير مرتبط ، فحش، ناسزا و... معذور است
captcha
تعداد کارکتر های مجاز ( 200 )
پربازدید ها
پیشنهاد سردبیر
آخرین اخبار