کد خبر: 706792
تاریخ انتشار: ۱۱ اسفند ۱۳۹۳ - ۱۵:۵۷
حجت‌الاسلام سيد‌محمد انجوي‌نژاد

از مهم‌ترين اركاني كه در كار تشكيلاتي بايد مورد توجه قرار گيرد اخلاص است، اگر اخلاص در كار باشد و براي خدا كار كنيم كارمان اجر و قرب الهي پيدا مي‌كند. دانشجويان بدانند كه همين الان هم ما در جبهه‌ايم و جهاد مي‌كنيم، چرا دست كم مي‌گيريد؟ براي خدا كار كنيد. بدانيد ما در ميداني كار مي‌كنيم كه جهاد اكبر است و يك ثانيه حضور دانشجويان در‌ تشكل‌هاي دانشجويي با عبادت جن و انس برابري مي‌‌كند. در حال حاضر دانشجوياني كه در تشكل‌ها حضور دارند در سنگر بزرگتري هستند و جهادي بزرگتر و مهم‌تر از حضور در اين تشكل‌ها نيست. هر يك كلمه كه دانشجويان در كار تشكيلاتي فرا مي‌گيرند كار كردن براي خداست، يك ثانيه آن با عبادت همراه است پس از همين امروز به دانشجويان توصيه مي‌كنم كه به دنبال حضور در تشكل‌هاي دانشجويي باشيد.

به خاطر داشته باشيد كه يكي از الزامات كار فرهنگي عشق و اخلاص است؛ چراكه كار تشكيلاتي يك كار مهم است كه بايد با عشق و اخلاص انجام شود. علاوه‌بر اين اخلاص باعث مي‌شود كه كار پر بركت شود و خداوند از اين طريق كمك بيشتري به دانشجويان مي‌كند. اخلاص بركات كار را مضاعف مي‌كند و اگر دانشجويان براي خدا كار كنند بركت آن را خواهند ديد.

قطعاً تشكلي كه بدون اخلاص شروع شود خيري براي جامعه نخواهد داشت. صداقت و اخلاص بايد در جنبش دانشجويي هويدا باشد و يكي از موضوعاتي كه باعث اخلاص در كار تشكل مي‌شود، فعاليت جمعي است. نبايد فعاليت‌ها در تشكل متكي به شخص باشند پس بهتر است دانشجويان با اخلاص در فعاليت‌هاي تشكل‌هاي دانشجويي شركت كنند تا بركات آن را هر روز در زندگي و درس خود ببينند.

نظر شما
جوان آنلاين از انتشار هر گونه پيام حاوي تهمت، افترا، اظهارات غير مرتبط ، فحش، ناسزا و... معذور است
captcha
تعداد کارکتر های مجاز ( 200 )
پربازدید ها
پیشنهاد سردبیر
آخرین اخبار