سرهنگ سید حسین سید حقیقی با اشاره به دستگیری اعضای یک باند شرکت هرمی در شهرستان کرج اظهار داشت: به دنبال گزارشات و اطلاعات به دست آمده در اواسط ماه گذشته، ماموران کلانتری 25 محمدشهر در جریان فعالیت یک باند کلاهبرداری در قالب راه اندازی یک شرکت هرمی قرار گرفتند.
فرمانده انتظامی شهرستان کرج افزود: پس از به دست آمدن این گزارشات، به واسطه حساسیت موضوع، دو تیم اطلاعاتی، صحت سنجی اطلاعات واصله را در دستور کار خود قرار دادند و پس از انجام اقدامات اطلاعاتی گسترده توانستند صحت اطلاعات و گزارشات رسیده را تایید کنند.
وی ادامه داد: پس از انجام این اقدامات اطلاعاتی و تأیید صحّت گزارشات واصله، ماموران اطلاعات و عملیات این شهرستان، شناسایی اعضای این باند را آغاز کردند و در ادامه تحقیقات خود توانستند تعدادی از اعضای این باند و محل فعالیت آنها در محمد شهر کرج را شناسایی کنند.
سیدحقیقی گفت: پس از اتمام عملیات اطلاعاتی، ماموران پلیس در هماهنگی انجام شده با مقام قضایی، مجوز دستگیری اعضای این باند را اخذ کردند و در ادامه رسیدگی به این پرونده، دستگیری اعضای باند هرمی مذکور را در دستور کار خود قرار دادند.
فرمانده انتظامی شهرستان کرج با بیان اینکه ماموران پلیس پیش از انجام عملیات، محدوده محل اختفای اعضای این باند را به محاصره خود درآوردند، اظهار داشت: پس از محاصره کامل محدوده محل اختفای اعضای این باند، ماموران عملیات وارد عمل شدند و در عملیاتی غافلگیرانه 11 تن از اعضای این باند را دستگیر کردند.
وی با اشاره به کشفیات به دست آمده از اعضای این باند گفت: ماموران نیروی انتظامی پس از دستگیری این افراد موفق به کشف تعدادی بولتن آموزشی، لوحهای فشرده و مدارک و اسنادی که اعضای این باند با استفاده از آن اقدام به فریب شهروندان می کردند، شدند.
سیدحقیقی در پایان خاطرنشان کرد: اعضای این باند پس از دستگیری، به جرم خود اعتراف کرده و با حکم قضایی و قرار وثیقه قانونی روانه زندان شدند.