دربي مادريد با پيروزي اتلتيكو و تحقير رئال در ويسنته كالدرون به پايان رسيد. راهراهپوشان با پيروزي 4 بر صفر مقابل كهكشانيها فاصله خود را با صدرنشين به چهار امتياز كاهش دادند.
ديدار برگشت دو تيم در حالي برگزار شد كه سفيدپوشان اميدوار بودند اينبار طلسم ناكاميهاي خود را مقابل همشهريشان بشكنند. با اين وجود، گلهاي تايگو، سول، گريژمان و مانژوكيج مانع از تحقق اين رؤيا شد. اشتباه مهلك ايكر كاسياس و ناكامي كريس رونالدو در گلزني از جمله نكات مهم اين بازي بود. با اين نتيجه شاگردان سيمونه 50 امتيازي شدند و بيصبرانه منتظر لغزشهاي رئال و بارسلونا هستند.
كارلو آنچلوتي آنقدر از عملكرد بازيكنانش ناراضي بود كه بدون هيچ ملاحظهاي آنها را به باد انتقاد گرفت: «هيچ كدام از بازيكنان رئال خوب نبودند. اين بدترين بازي ما در اين مدت بوده است. همه توپها را باختيم، اصلاً بازي نكرديم و بهطور كلي از هر نظر بدتر از اتلتيكو بوديم. بايد وضعيتمان را بررسي كنيم. همان بازيكنان هميشگي در زمين بودند اما همه آنها بيانگيزه ظاهر شدند. بازي كه انجام داديم واقعاً عجيب بود. به هر حال مسئوليت اين باخت با من است و بايد هرچه سريعتر سر و ساماني به اوضاع بدهيم.» اين در حالي است كه كاسياس سنگربان رئال اشتباهش روي گل اول را نپذيرفت: « اشتباه؟ چرا فكر ميكنيد اشتباه كردم؟ با تيمي بازي كرديم كه بسيار بهتر از ما بود. بايد به ميلان تبريك بگويم.»
در ليگ ايتاليا اين تيم يوونتوس بود كه 3 بر يك از سد ميلان بحرانزده گذشت. توس، بونوچي و موراتا گلزنان تيم آلگري بودند. راهراهپوشان با پيروزي شنبه شب 53 امتيازي شده و صدرنشينيشان را استحكام بخشيدند. سرمربي يووه در جمع خبرنگاران از عملكرد بازيكنانش ابراز رضايت كرد: «موقعيتهاي زيادي را از دست داديم و تمركز زيادي روي بازي نداشتيم. از طرفي مهارهاي فوقالعاده بوفون كمك زيادي به ما كرد. بهرغم پيروزي كه به دست آورديم بايد بگويم كه در اين فصل توپهاي زيادي را از دست دادهايم در حالي كه بايد قدر موقعيتها را بدانيم. اين را هم بايد بگويم كه ميلان تيم خوبي است. در مصاف با ميلان مجبور شديم بيشتر تمركزمان را صرف دفاع كنيم. به عقيده من ميلان بازيكنان خوب زيادي دارد بهعلاوه اينكه آنها مصدومان زيادي هم دارند. مطمئنم كه ميلان ميتواند به جايگاه واقعياش برگردد.