کد خبر: 702553
تاریخ انتشار: ۱۹ بهمن ۱۳۹۳ - ۱۰:۴۹
اولین بانکی که به موجب مصوبه یک ماه پیش بانک مرکزی مبنی بر پرداخت وام 50 میلیونی ساخت مسکن در بافت‌های فرسوده، مامور پرداخت این تسهیلات شده بود، دیروز دستور پرداخت این تسهیلات را به شعب خود ابلاغ کرد.

روزنامه دنیای اقتصاد: اولین بانکی که به موجب مصوبه یک ماه پیش بانک مرکزی مبنی بر پرداخت وام 50 میلیونی ساخت مسکن در بافت‌های فرسوده، مامور پرداخت این تسهیلات شده بود، دیروز دستور پرداخت این تسهیلات را به شعب خود ابلاغ کرد.

 براساس اعلام شرکت مادرتخصصی عمران و بهسازی شهری ایران، بانک ملت به عنوان یکی از 22‌بانکی که از طرف بانک مرکزی مامور پرداخت سالانه معادل 300 هزار فقره تسهیلات 50 میلیونی برای ساخت و تامین مسکن در بافت‌های فرسوده شده‌اند، روز گذشته به شعب خود دستور پرداخت سهمیه 15 هزار فقره‌ای خود را صادر کرد.

نظر شما
جوان آنلاين از انتشار هر گونه پيام حاوي تهمت، افترا، اظهارات غير مرتبط ، فحش، ناسزا و... معذور است
captcha
تعداد کارکتر های مجاز ( 200 )
پربازدید ها
پیشنهاد سردبیر
آخرین اخبار