'رضا شاهرودیان' گفت: این جشنواره توسط بنیاد بین المللی علوم وحیانی اسراء و با همکاری نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه ها، معاونت فرهنگی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی و سازمان تبلیغات اسلامی و با محوریت اندیشه و آثار آیت الله علامه جوادی آملی به صورت کشوری برگزار می شود.
وی افزود: در استان سمنان نیز به منظور تبلیغ و ترویج این جشنواره بیش از سه هزار جلد کتاب، پوستر، نشریه و بروشور تبلیغاتی و اطلاع رسانی در تمامی نواحی سپاه و بسیج شهرستان ها و همچنین بیش از یک هزار و 300 پایگاه مقاومت استان سمنان توزیع شد.
وی خاطرنشان کرد: اطلاع رسانی در خصوص چگونگی و نحوه شرکت در جشنواره و بخش های مسابقات آن در استان سمنان و همچنین تبلیغ در خصوص کتاب «قرآن میزان شناخت قرآن» و دسترسی به دیگر مطالب و منابع جشنواره از دیگر اقدامات صورت گرفته در سپاه قائم آل محمد (عج) استان سمنان بوده است.
معاون فرهنگی اجتماعی سپاه قائم آل محمد(عج) استان سمنان افزود: علاقه مندان به شرکت در دومین جشنواره ملی ملکوت می توانند به وبگاه
www.malakoot.org مراجعه یا با شماره 37770076 ـ 025 تماس بگیرند.