کد خبر: 698314
تاریخ انتشار: ۲۷ دی ۱۳۹۳ - ۲۱:۱۷
اكنون زمان پخش بين‌المللي فيلم مجيد مجيدي است
حتي به فرض محال بپذيريم اگر بپذيريم لجن‌پراكني نشريه فرانسوي در مورد پيامبر رحمت(ص) كاري در حيطه هنر است، بخشي از پاسخي كه مسلمانان بايد به اين اقدام بدهند نيز بايد در حيطه هنر باشد؛ پاسخي كه نشان‌دهنده چهره واقعي حضرت محمد(ص) و نمايانگر رحمت‌اللعالمين بودن آن حضرت باشد.
محمدصادق عابديني
حتي به فرض محال بپذيريم اگر بپذيريم لجن‌پراكني نشريه فرانسوي در مورد پيامبر رحمت(ص) كاري در حيطه هنر است، بخشي از پاسخي كه مسلمانان بايد به اين اقدام بدهند نيز بايد در حيطه هنر باشد؛ پاسخي كه نشان‌دهنده چهره واقعي حضرت محمد(ص) و نمايانگر رحمت‌اللعالمين بودن آن حضرت باشد.
پاسخي كه تمامي جهان با آن ارتباط برقرار كنند و مفهوم آن را دريافت نمايند. چه خوب است كه سينما امروز در اختيار مسلمانان است و چه بهتر كه امسال فيلمي درباره زندگي نبي اكرم(ص) در سينماي ايران توليد شده است. پاسخ اقدام شرم‌آور نشريه شارلي ابدو با زبان سينما بهترين پاسخي است كه مي‌تواند دهان هتاكان را ببندد.
فيلم «محمد(ص)» ساخته مجيد مجيدي كه قرار است مراسم رونمايي آن در افتتاحيه فيلم فجر صورت گيرد، چون با زبان هنر و سينما از مقام حضرت محمد(ص) سخن گفته و سينما زباني بين‌المللي به شمار مي‌آيد، مي‌تواند پلي باشد ميان دوستداران پيامبر(ص) و كساني كه احتمالاً در گوشه و كنار دنيا هنوز با شخصيت والاي پيامبر اسلام(ص) آشنايي ندارند. توليد فيلم فاخر«محمد(ص)» هم‌اكنون اهميت خود را نشان مي‌دهد؛ فيلمي كه نمي‌توان براي آن تاريخ مصرف مشخص كرد. فارغ از اينكه فيلم چگونه از آب و گل درآمده است، نيت خير سازندگان فيلم در تكريم مقام حضرت خاتم(ص)، خود عاملي خواهد شد تا مخاطبان در داخل و خارج از كشور با آن ارتباط برقرار كنند. هم‌اكنون بايد مقدمات اكران جهاني فيلم «محمد(ص)» فراهم شود.
مجيدي در جمع خبرنگاران از علاقه پخش‌كنندگان بين‌المللي فيلم براي داشتن اين فيلم خبر داد. با توجه به اينكه اقدام تروريستي در فرانسه و گستاخي دوباره نشريه شارلي ابدو فضايي دوقطبي را به وجود آورده كه گروه‌هاي حامي بي‌ديني و سكولاريسم در مقابل دوستداران دين رحمت صف‌آرايي كرده‌اند، عرضه يك اثر هنري در سطح جهاني مي‌تواند باعث تغيير معادلات شود. كارآمدي فيلم «محمد(ص)» اين نكته را نيز يادآوري مي‌كند كه بايد در داخل نگاه جدي‌تري نسبت به توليد آثار فاخر مذهبي در سينما شود چراكه گفتمان‌هاي الحادي در هاليوود دست به كار شده و در حال بازسازي داستان پيامبران اولوالعزم براساس روايت‌هاي مخدوش است و حتماً دلايل محكمي براي چنين سياستي دارد؛ دليلي كه قطعاً الهي و خدايي نيست.
نظر شما
جوان آنلاين از انتشار هر گونه پيام حاوي تهمت، افترا، اظهارات غير مرتبط ، فحش، ناسزا و... معذور است
captcha
تعداد کارکتر های مجاز ( 200 )
پربازدید ها
پیشنهاد سردبیر
آخرین اخبار