کد خبر: 697640
تاریخ انتشار: ۲۴ دی ۱۳۹۳ - ۱۳:۰۶
یک متخصص ارتوپد گفت: تعویض مفصل در زنان شایع‎‏تر است و معمولا از سن 55 سالگی انجام می‌شود.

احمدعلی احسانی در خصوص آرتروز اظهار کرد: آرتروز درد جامعه مدرن و ماشینی است که عوامل مختلف ژنتیکی، زندگی روزمره ماشینی و ... در آن دخیل است. از این رو ما باید به نکاتی هر چند کوچک در زندگی توجه کنیم تا زندگی سالم‏تری داشته باشیم.

وی افزود: به مرور زمان مفاصل بدن بویژه زانوها تخریب می‌شوند و غضروف‎ها از بین می‌روند. همچنین بیماری‎های زمینه‎ای نظیر بیماری‎های رماتیسمی، لوپوس و گاها به دنبال تروما غضروف از بین می‌رود که همین امر سبب ایجاد آرتروز می‌شود. البته آرتروز بر اساس سن در افراد به وجود می‎آید.


این متخصص با اشاره به عوامل مختلف ایجاد آرتروز عنوان کرد: اضافه وزن و عدم تحرک و ورزش نکردن از عوامل موثر در بروز آرتروز هستند. لذا میزان آسیب و نوع عارضه، درمان‎های مختلفی را می‌طلبد که در این میان روش درمانی PRP عملا جایگاهی در درمان آرتروز ندارد.


احسانی در خصوص روش سلول درمانی برای درمان آرتروز، تصریح کرد: درمان از طریق سلول‎های بنیادی در سنین بالا جواب نمی‌دهد و معمولا در جوانان قابل استفاده است. البته گفته می‌شود تا سال 2015 تعویض مفصل در آمریکا افزایش 460 درصدی خواهد داشت و این تفکر که هنوز به سن تعویض مفصل نرسیده‎اید یک تفکر کاملا غلط است. البته این جراحی یکی از جراحی‎های پیچیده و سخت است که باید از تمامی جهات بررسی شود و اگر بیماری زمینه‎ای وجود دارد باید برطرف و باید همه نکات قبل، حین و بعد از عمل رعایت شود.


این متخصص خاطرنشان کرد: با ترک یک‌سری از عادات و رفع بیماری‎های زمینه‎ای می‎توان از تخریب مفاصل به ویژه مفاصل زانو تا حدی جلوگیری کرد. معمولا افرادی کاندیدای تعویض مفصل هستند که به دلیل دردهای شبانه پاسخی به درمان‏ها نمی‌دهند. این در حالیست که اگر عمل جراحی درست انجام شود فرد پس از مدت بسیار کوتاهی می‎تواند مجددا راه برود، مگر اینکه اتفاق خاصی در این میان رخ دهد.

منبع: ایسنا
نظر شما
جوان آنلاين از انتشار هر گونه پيام حاوي تهمت، افترا، اظهارات غير مرتبط ، فحش، ناسزا و... معذور است
تعداد کارکتر های مجاز ( 200 )
پربازدید ها
پیشنهاد سردبیر
آخرین اخبار