به گزارش مهر، رسول صدرعاملي كارگردان و تهيهكننده سينما و عضو هيئت انتخاب سيوسومين جشنواره فيلم فجر كه جمعهشب مهمان برنامه سينمايي «هفت» بود با بيان اينكه حضور در هيئت انتخاب تجربه و موقعيتي سخت و دردناك است، تصريح كرد: «در اين جشنواره به مضامين متنوع و فيلمسازان جوان توجه شده است؛ انتخابها به گونهاي بود كه مخاطب سينماي ايران اگر قرار است 22 فيلم را ببيند 22 نگاه متفاوت به جهان هستي را ديده باشد. بنابراين ايدههايي كه براي خود تهيه كرده بودند و ساختار فيلم و اينكه فيلم از شرايط متنوع برخوردار باشد نيز از موضوعات مورد توجه بود. »
كارگردان «من ترانه پانزده سال دارم» توضيح داد: وجه غالب جشنواره سي و سوم فجر سينماي اجتماعي بود. اين موضوع امري باشكوه است چراكه در طول سالياني كه جشنواره برگزار ميشد با خود فكر ميكرديم، نكند اين جشنواره تنها جشنوارهاي توخالي و پوشالي باشد. اما در جشنواره سي و سوم چيزي به بار مينشيند كه با آن چارهاي نداريم جز اينكه به سينماگران خود احترام بگذاريم. جشنواره سي و سوم فيلم فجر به بار نشستن سينماي ايران در يك نسل نو است كه با شرافت و با احساس مسئوليت كار ميكند و البته اتفاق خوبي هم كه در سازمان سينمايي رخ داده است اعتماد به فيلمساز است و اينكه اجازه داده شده وي كار خود را انجام دهد.
رسول صدرعاملي در آخرين بخش گفتههاي خود در خصوص مصلحتهاي سياسي و دخالت آن در انتخابها گفت: يكسري فيلمها را براي ما انتخاب كردند و ما تنها نظر خود را داديم. در نظر گرفتن مصلحت سياسي كار ما نيست بلكه كار شوراي سياستگذاري جشنواره است اما آنچه در معرض ديد ما قرار گرفت سينماي ايران در سال جاري بود. جشنواره امسال را محصول عملكرد دولت امسال ميدانيم و همچنين اعتمادي كه در اين راستا به خيليها شده است و استعداديابي كه در همين مسير صورت ميگيرد.