کد خبر: 696494
تاریخ انتشار: ۱۷ دی ۱۳۹۳ - ۲۲:۲۲
شمسي صحراكار، مادر شهيد سعيد قاسمي:
شمسي صحراكار، مادر شهيد سعيد قاسمي با اشاره به جايگاه جشنواره عمار در فضاي سينمايي كشور گفت: برگزاري چنين جشنواره‌هايي در شرايط اين روزهاي سينماي كشور بسيار لازم و ضروري است.
سپيده آماده
شمسي صحراكار، مادر شهيد سعيد قاسمي با اشاره به جايگاه جشنواره عمار در فضاي سينمايي كشور گفت: برگزاري چنين جشنواره‌هايي در شرايط اين روزهاي سينماي كشور بسيار لازم و ضروري است.
وي با اشاره به اينكه سومين سالي است كه از سوي مسئولان جشنواره عمار براي حضور در اين گردهمايي سينمايي مردمي دعوت شده است، تأكيد كرد: جشنواره عمار، جشنواره‌اي است كه به معني واقعي عنوان مردمي‌اش رسيده است و آثار اين جشنواره در ميان مردم از تمام اقشار و طبقات قابل پخش است. وي ادامه داد: محل برگزاري آثار جشنواره مردمي عمار تنها سينماها نيست و آثار اين جشنواره در مساجد و حسينيه‌هاي سطح كشور هم قابل ديدن است. خانم صحراكار با بيان نقش پررنگ جوانان در برگزاري جشنواره مردمي فيلم عمار تصريح كرد: فيلمسازان جوان و دانشجويان و فارغ‌التحصيلان تمام تلاش خود را در مسير ساخت اثر براي حضور در اين جشنواره به كار بسته‌اند و نتيجه اين تلاش همه‌جانبه را مي‌توان در كيفيت و همچنين كميت آثار جشنواره مردمي عمار ديد.
وي با قياس جشنواره مردمي فيلم عمار در دوره‌هاي مختلف اذعان داشت: اين جشنواره از دوره ابتدايي تا به امروز، رشد كيفي و كمي را در عين حال تجربه كرده است و آثار هر دوره از اين جشنواره با كيفيت‌تر از دوره پيش از آن هستند.
مادر شهيد سعيد قاسمي با اشاره به اينكه پيش از جشنواره عمار، فيلمسازان ارزشي و انقلابي جايگاه خاصي براي ارائه آثارشان نداشتند، اذعان داشت: جشنواره فيلم عمار عرصه را براي توليد آثار فيلمسازاني كه دغدغه‌هاي اجتماعي خاصي داشتند، گشود و جنبه مردمي اين جشنواره باعث شد آثار توليدي اين قشر از فيلمسازان از سوي مخاطبان مختلف ديده شود. وي با اشاره به تأثيرگذاري جشنواره عمار در روند فيلمسازي  ارزشي در كشور خاطرنشان كرد: جشنواره عمار موج نويني در فيلمسازي كشور ايجاد كرد و بازدهي اين جشنواره را مي‌توان در تغييراتي كه در اين سبك از فيلمسازي  در سال‌هاي گذشته رخ داده است، مشاهده كرد. وي با آرزوي موفقيت براي برگزاركنندگان جشنواره مردمي فيلم عمار گفت: اين جشنواره باعث شد فيلمسازاني كه پيش از اين در جشنواره‌ها حضور پيدا نمي‌كردند، آثارشان را براي عرضه در اين جشنواره روانه كنند و اميدوارم روند موفقيت برگزاركنندگان و شركت‌كنندگان اين جشنواره در سال‌هاي آتي ادامه‌دار باشد و خدا بر ايمانشان بيفزايد.
نظر شما
جوان آنلاين از انتشار هر گونه پيام حاوي تهمت، افترا، اظهارات غير مرتبط ، فحش، ناسزا و... معذور است
captcha
تعداد کارکتر های مجاز ( 200 )
پربازدید ها
پیشنهاد سردبیر
آخرین اخبار