کد خبر: 696040
تاریخ انتشار: ۱۵ دی ۱۳۹۳ - ۱۷:۱۲
سرپرست بنیاد مسکن انقلاب اسلامی استان بوشهر از پایان کار گرفتن و تحویل ۱۰ هزار و ۵۷۹ واحد مسکن مهر شهرهای زیر ۲۵ هزار نفر جمعیت استان بوشهر خبر داد.

حمید حیدری‌بریدی با اشاره به وضعیت پروژه‌های مسکن مهر در شهرهای زیر 25 هزار نفر استان بوشهر گفت: 82 درصد واحدهای مسکن مهر در شهرهای زیر 25 هزار نفر استان بوشهر تکمیل شده است.وی با بیان اینکه برای ساخت 12هزار و 741 واحد مسکن مهر در شهرهای زیر 25 هزار نفر استان بوشهر پرونده سازی شد، افزود: از این تعداد تاکنون 10 هزار و 579 واحد آن پایان کار گرفته‌اند و تحویل شده است..

حیدری‌ با بیان اینکه در 8 ماه امسال 281 درصد نسبت به برنامه تعیین شده افزایش عملکرد در تکمیل مسکن مهر شهرهای زیر 25 هزار نفر جمعیت داشته‌ایم گفت: بر اساس برنامه‌های تعیین شده در 8 ماه امسال 493 مورد مسکن مهر در این شهرها باید تکمیل و افتتاح می‌شد که تاکنون یک‌هزار و 387 واحد تحویل شده که نسبت به تعهد بنیاد مسکن رشد سه برابری داشته است.وی افزود: مسکن مهر در استان از طریق تعاونی‌های مسکن، خیران مسکن ساز، تفاهم‌نامه سه جانبه و خودمالکی ساخته می‌شود که تاکنون این 4 حوزه 82 درصد پیشرفت فیزیکی داشته‌است.

حیدری‌ با بیان اینکه استان بوشهر در ساخت و تحویل مسکن مهر در کشور رتبه سوم دارد تصریح کرد: براساس برنامه‌ریزی‌های انجام شده وام مسکن مهر امسال افزایش می‌یابد و تسهیلات 20 میلیون تومانی به 25 میلیون و تسهیلات 25 میلیون تومانی نیز به 30 میلیون تومان افزایش می‌یابد که نقش مهمی در تکمیل واحدهای مسکونی نیمه تمام دارد.

نظر شما
جوان آنلاين از انتشار هر گونه پيام حاوي تهمت، افترا، اظهارات غير مرتبط ، فحش، ناسزا و... معذور است
captcha
تعداد کارکتر های مجاز ( 200 )
پربازدید ها
پیشنهاد سردبیر
آخرین اخبار