کد خبر: 695216
تاریخ انتشار: ۱۲ دی ۱۳۹۳ - ۱۱:۰۳
مدیر بهره برداری آبفای شهر واوان :
بهزاد اسدی گفت : با اعتباری بالغ بر 4 میلیارد ریال ، عملیات اصلاح شبکه و انشعاب در واوان اجراء گردید.
محمدرضا عباسی

 بهزاد اسدی مدیر بهره برداری آبفای شهر واوان گفت :بیش از 1800 متر از شبکه فرسوده  آبرسانی شهرواوان شهرستان اسلامشهر جمع آوری و شبکه جدید جایگزین شد.  

وی افزود : در راستای اجرای برنامه های زمانبندی شده در خصوص ارتقای کمی و کیفی آب آشامیدنی و به روز رسانی شبکه های توزیع ، عملیات جمع آوری خطوط قدیمی واصلاح و بازسازی این خطوط به همراه شبکه ها و انشعابات مرتبط در دستور کار قرار گرفته و در حال انجام است .

بهزاد اسدی با اشاره به انجام و اتمام بخشی از این پروژه ضمن تشریح مشخصات عملیات انجام شده ، بیان داشت : در این عملیات که با اعتباری معادل 4 میلیارد و 325 میلیون ریال از محل اعتبارات جاری و عمرانی انجام گردید ،خطوط قدیمی و فرسوده به طول 1800 متر در خیابان صبا و کوچه های منشعب جمع آوری و از مدار توزیع خارج شد .

این مقام مسئول  تصریح کرد : به جای آن شبکه جدید به طول 1500 متر و با استفاده از لوله های پلی اتیلن در سایزهای 110 ، 160 و 200 میلی متری به همراه اصلاح 200 رشته انشعاب انجام و به مرحله بهره برداری رسید .

وی گفت : همزمان با اجرای این عملیات و به منظور تسهیل در مدیریت شبکه و پیشگیری از عدم قطعی آب آشامیدنی در سطح وسیع به هنگام بروز حوادث و شکستگیها ، تعداد 16 عدد شیر کشوئی به همراه حوضچه های مربوطه و 2 عدد شیر آتش نشانی نیز در شبکه مذکور نصب و راه اندازی شد .

اسدی خاطر نشان کرد : زمان اجرای این پروژه به مدت 3 ماه به طول انجامید و از اوایل مهر ماه سال جاری آغاز و در پایان آذر ماه نیز به اتمام و مرحله بهره برداری رسید، که در این خصوص و در ارتباط با جمع آوری و اصلاح بقیه شبکه های فرسوده و قدیمی و جایگزینی شبکه های جدید مطالعات لازم صورت گرفته و مطابق برنامه زمانبندی شده عملیاتی خواهد شد .


نظر شما
جوان آنلاين از انتشار هر گونه پيام حاوي تهمت، افترا، اظهارات غير مرتبط ، فحش، ناسزا و... معذور است
captcha
تعداد کارکتر های مجاز ( 200 )
پربازدید ها