
در جشنواره امسال از محمدعلي كشاورز بازيگر و حسين جعفريان فيلمبردار تجليل خواهد شد.
در اين جشنواره همچنين بخشي با عنوان «آئين چراغ خاموشي نيست» به نكوداشت لابراتوارهاي فيلم اختصاصيافته است.
محمدعلي كشاورز، هنرمند پيشكسوت سينما، تئاتر و تلويزيون بيش از نيمقرن حضور در فيلمهايي چون مادر، مردي كه موش شد، خشت و آينه، برزخيها، كمالالملك و سريالهايي همچون پدرسالار، هزاردستان، سربداران، سلطان و شبان، گرگها و بازي در نمايشهايي چون آنتيگون، آندورا، اديپوس شهريار و بازي استريندبرگ را در كارنامه هنري خود دارد.
حسين جعفريان مديريت فيلمبرداري فيلمهاي سينمايي چون نرگس، دو زن، زير درخت زيتون، بانوي ارديبهشت، زير پوست شهر، شب يلدا، چهارشنبهسوري، درباره الي، طلاي سرخ، روز رستاخيز، طلا و مس، چ و پنجاه قدم آخر را به عهده داشته است.
احد ميكائيل زاده، مدير روابط عمومي و ارتباطات جشنواره فيلم فجر هم گفت: لابراتوار فيلم از اركان هنر صنعت سينما است و رشد و بالندگي سينما مديون تلاشها و دقتنظر عزيزاني است كه ساليان بسياري از عمر خود را در اين راه سپري كردند.
وي ادامه داد: تحولات فناوري و ضرورتهاي فناوري امروز ما را به سمتي برده كه رويهها و روندها تغيير كرده است و ما اكنون با ورود به عصر ديجيتال بهپاس سالها همراهي و همكاري اين مراكز با سينماي ايران برنامهاي با عنوان «آيين چراغ، خاموشي نيست» توسط جشنواره فيلم فجر برنامهريزي شده است.