احمد افضلی با تأكيد بر اين که در بحث حمل و نقل عمومي، نبود خطوط بيآرتي در کلانشهر کرج یک آسیب جدی است، گفت: در عین حال، ناوگان اتوبوسراني كرج مجهز به 900 دستگاه اتوبوس فعال است اما با توجه به حجم زياد جابهجاييها، اين شهر نيازمند راهاندازي خطوط بيآرتي است. وی افزود: مطالعات لازم براي راهاندازي اولين خط بيآرتي كرج از ميدان شهيد سلطاني تا ملارد انجام شده، ضمن اين كه مطالعات اجراي طرح پيادهراهها و ساخت پاركينگهاي طبقاتي در نقاط پر تردد و پر ترافيك كرج نيز آغاز شده است. افضلی با اعلام اين كه در حال حاضر 12 هزار دستگاه تاكسي در ناوگان تاكسيراني كرج در حال فعاليت هستند و ساماندهي ايستگاههاي تاكسي و اتوبوس از برنامههاي سال آينده اين معاونت است، افزود: تا كنون 5 پل عابر پياده در كرج احداث شده و 8 پل ديگر نيز نصب خواهد شد.
وی با اشاره با اين كه امسال 3 ميليارد تومان اعتبار براي نوسازي ناوگان اتوبوسراني كرج اختصاص يافته و هماكنون نوسازي اتوبوسهاي اين ناوگان در حال انجام است، گفت: علاوه بر اين، افزايش خطوط تاكسيراني و ساماندهي ناوگان تاكسيراني نيز در دستور كار اين معاونت قرار دارد. معاون حمل و نقل و ترافیک شهرداری کرج با بيان اين كه عمليات اجراي احداث مركز كنترل ترافيك كرج از سال گذشته شروع شده، افزود: اين مركز در حال حاضر آماده است و تا پايان سال جاري با نصب 20 دستگاه دوربين در سطح شهر، كار خود را به صورت آزمايشي شروع ميكند.
افضلي با اشاره به اين كه طي سال جاري هزار و 500 متر مربع تابلوي هدايت مسير در سطح شهر كرج نصب شده، ادامه داد: سال آينده در وروديهاي شهر، تابلوهاي اطلاعرساني موسوم به وياماس نصب ميكنيم تا مردم راحتتر مسير خود را انتخاب كنند. وي با بيان اين كه امسال حدود 500 فضاي پارك مكانيزه از جمله دو پاركينگ ارتفاعي و پازلي، هر يك با ظرفيت 90 فضاي پارك در گوهردشت و فرديس آماده شده، افزود: علاوه بر اين، يك پاركينگ در خيابان مظاهري با حدود 200 فضاي پارك و پاركينگ ديگري نيز با ظرفيت 90 فضاي پارك در امامزاده حسن (ع) به بهرهبرداري خواهد رسيد.