کد خبر: 694860
تاریخ انتشار: ۰۹ دی ۱۳۹۳ - ۲۱:۱۹
نتيجه بررسي كميسيون برنامه و بودجه مجلس در مورد برداشت از صندوق توسعه ملي
عضو كميسيون برنامه و بودجه و محاسبات مجلس شوراي اسلامي گفت: هيچ گونه سوءاستفاده‌اي در موضوع برداشت 4.1 ميليارد دلار اتفاق نيفتاده است.
به گزارش پايگاه اطلاع رساني دولت، «هادي قوامي» در گفت و گو با خبرنگار پارلماني ايرنا با اشاره به جلسه عصر امروز (سه شنبه) كميسيون برنامه و بودجه مجلس كه با حضور «محمد باقر نوبخت» رئيس سازمان مديريت و برنامه ريزي، ولي الله سيف رئيس كل بانك مركزي، علي طيب نيا وزير امور اقتصادي و دارايي و نيز فياض شجاعي دادستان ديوان محاسبات برگزار شد گفت: در اين جلسه در نهايت مشخص شد كه هيچ گونه سوءاستفاده‌اي در اين زمينه اتفاق نيفتاده و مبلغي كه خرج شده براي اولويت‌هاي اساسي صرف شده است.  وي ادامه داد: سوءتفاهم ايجاد شده، مربوط به اشتباهي بوده كه در بانك مركزي رخ داده و اصلاح شده و بروز چنين مسائلي در حسابداري مالي طبيعي است.  به گفته عضوكميسيون برنامه و بودجه، ديوان محاسبات عمومي اين مسائل را به طور شكلي بررسي مي‌كند اما از نظر محتوايي هيچ گونه سوءاستفاده‌اي رخ نداده و سوءتفاهم‌هايي كه ايجاد شده بود برطرف شد.  نماينده مردم اسفراين در مجلس شوراي اسلامي ادامه داد: در اين جلسه، رئيس كل بانك مركزي گزارش داد كه اين رقم مربوط به فروش نفت ايران بوده كه در خارج از كشور بوده و شركت مربوطه تعهد كرده بود كه اين ارز را به بانك مركزي پرداخت كند.  به گفته وي، اين اقدام دولت در پايان سال 92 كه طرح‌هاي عمراني كشور با محدوديت مواجه شده بود فرصت خوبي براي كشور ايجاد كرد و بانك مركزي معادل آن را توانست هم سهم صندوق توسعه ملي، هم 2 درصد عيدانه‌اي كه در زمان احمدي نژاد برداشت شده بود و همچنين سهم 14.5 درصد وزارت نفت را پرداخت كند.  قوامي ادامه داد: علاوه بر اين، 57.5 درصد اين منابع كه رقمي معادل 10 هزار ميليارد تومان بود به ريال تبديل شده و به پيمانكاران طرح‌هاي عمراني كه ماه‌ها با محدوديت‌هايي مواجه بودند پرداخت شده است.
وي خاطرنشان كرد: سوءتفاهمي كه ايجاد شده بود، مربوط به اشتباه ثبت در بانك مركزي بود كه تاريخ آن 26 اسفندماه بود كه بعدا اين تاريخ به 28 اسفند اصلاح شد.
نماينده مردم اسفراين در مجلس شوراي اسلامي گفت: كميسيون هم در نهايت از توضيحات نمايندگان دولت قانع شد و كميته‌اي متشكل از وزير امور اقتصادي و دارايي، رئيس كل بانك مركزي، رئيس سازمان مديريت و برنامه‌ريزي و تعدادي از اعضاي كميسيون اين مسئله را جمع بندي كردند.
نظر شما
جوان آنلاين از انتشار هر گونه پيام حاوي تهمت، افترا، اظهارات غير مرتبط ، فحش، ناسزا و... معذور است
captcha
تعداد کارکتر های مجاز ( 200 )
پربازدید ها
پیشنهاد سردبیر
آخرین اخبار