
با اتمـام كار ساخـت كتيبه قتلگاه حـرم مطـهر ابـاعبـداللهالحـسين(ع) از ايـن اثـر هنري رونمـايي مـيشود.
به گزارش روابط عمومي ستاد بازسازي عتبات عاليات، كار ساخت اين كتيبه كه توسط 30 تن از هنرمندان كارگاه آفرينشهاي هنري ستاد بازسازي عتبات در اصفهان از يك سال و نيم گذشته آغاز شده بود به پايان رسيده و در پايان هفته جاري رونمايي خواهد شد.
در طراحي اين كتيبه از ۱۴ گل محمدي و ۱۲ غنچه گل استفاده شده است كه وجود دسته گلي در طرفين آن با مضمون نقش انگشتري سرور و سالار شهيدان و نيز شهادت حضرت علي اصغر(ع) از ويژگيهاي خاص اين طراحي است.
ساير مضامين به كار رفته در اين اثر القاب سيدالشهدا(ع) مانند يا شهيد مظلوم، يا ذبيح يا مقتول و فراز «السلامُ علىالدماءِ السائلات» از زيارت ناحيه مقدسه است كه در ابعاد 4.25 متر در ۸۰ سانتيمتر قلمزني و ميناكاري شده است. كتيبه قتلگاه حرم مطهر حسيني از جنس چوب ساج و قطعات مس با آبكاري طلا به وزن 600 كيلوگرم شكل يافته كه در آن تلفيقي از هنرهاي قلمزني، خطاطي، ميناكاري، نجاري و طلاكاري اجرا شده است. اين اثر بر بالاي كتيبه كوچكي كه پيشتر توسط همين مركز ساخته شده بود بر فراز قتلگاه حرم مطهر امامحسين(ع) نصب خواهد شد. گفتني است مركز آفرينشهاي هنري ستاد بازسازي عتبات استان اصفهان هماكنون ساخت در ايوان بابالقبله حرم مطهر امامين جوادين را در دستور كار دارد.