کد خبر: 688297
تاریخ انتشار: ۰۴ آذر ۱۳۹۳ - ۰۹:۱۶
واحدهای مردمی حمایت از کردها، با عقب راندن عناصر تروریست داعش، برخی از مناطق اشغال شدۀ شهر عین العرب (کوبانی) در سوریه را پس گرفتند.
العالم: تشکل موسوم به دیده بان سوری، امروز (دوشنبه) اعلام کرد: واحدهای مردمی حمایت از کردها، موفق شدند در چندین منطقه اطراف شهر عین العرب، پیشروی کنند و پس از درگیری های شدید با عناصر داعش، چند ساختمان ِ اشغال شده در این شهر را از داعش پس بگیرند.

بر پایه این گزارش، واحدهای مردمی حمایت از کردها، حومه بازار الهال را آزاد و در حومه جنوب و شرق میدان آزادی واقع در شمال عین العرب نیز پیشروی کردند.

به گفته دیده بان سوری، در اثر درگیری های شب گذشتۀ واحدهای مردمی حمایت از کردها با داعش، دستکم 18 تروریست داعش به هلاکت رسیدند که جنازه های آنان در منطقه درگیری مشاهده می شود؛ در این درگیری شماری از نیروهای مردمی حمایت از کردها نیز کشته شدند.

داعش از 16 سپتامبر گذشته، با تصرف مساحت گسترده ای از مناطق اطراف شهر عین العرب، سرانجام در روز ششم اکتبر وارد این شهر شد و حدود نیمی از آن را اشغال کرد، اما با مقاومت مردم این شهر و شدت گرفتن درگیری ها برای دفاع از عین العرب، کردها ابتکار عمل را از سه هفته پیش به دست گرفتند.
نظر شما
جوان آنلاين از انتشار هر گونه پيام حاوي تهمت، افترا، اظهارات غير مرتبط ، فحش، ناسزا و... معذور است
captcha
تعداد کارکتر های مجاز ( 200 )
پربازدید ها
پیشنهاد سردبیر
آخرین اخبار