کد خبر: 687520
تاریخ انتشار: ۳۰ آبان ۱۳۹۳ - ۱۶:۳۲
سخنگوی وزارت خارجه روسیه به آمریکا درباره تسلیح اوکراین برای مقابله با جدایی‌طلبان روس هشدار داد.
روسیه به آمریکا درباره ارسال تسلیحات به اوکراین برای مقابل با جدایی‌طلبان روس در شرق اوکراین هشدار داد. این اقدام روسیه پیش از سفر «جو بایدن» معاون رئیس‌جمهور آمریکا به کی‌یف صورت گرفت. «پنینسولا» در این مورد نوشت که اوکراین «ولادیمیر پوتین» رئیس جمهور روسیه را به تهدید کردن تمامیت ارضی خود و تلاش برای راه انداختن جنگ تمام عیار علیه این کشور و اعضای ناتو متهم کرده است.

از این رو «الکساندر لوکاشویچ» سخنگوی وزارت خارجه روسیه گفت که تصمیم آمریکا مبنی بر ارسال سلاح برای اوکراین، حاوی پیامی بسیار جدی است و نقض جدی توافقی است که با حضور آمریکا به دست آمده است.

واشنگتن همواره از کی‌یف در برابر جدایی‌طلبان دفاع کرده است و ضمن متهم کردن روسیه به تنش‌آفرینی در منطقه این کشور را هدف تحریم قرار داده است. اتهامی که روسیه به شدت آن را رد می‌کند.

منبع: فارس
نظر شما
جوان آنلاين از انتشار هر گونه پيام حاوي تهمت، افترا، اظهارات غير مرتبط ، فحش، ناسزا و... معذور است
captcha
تعداد کارکتر های مجاز ( 200 )
پربازدید ها
پیشنهاد سردبیر
آخرین اخبار