کد خبر: 686614
تعداد نظرات: ۱ نظر
تاریخ انتشار: ۲۵ آبان ۱۳۹۳ - ۱۶:۰۲
معاونت امور هماهنگ کننده قرارگاه خاتم الانبیاء:
معاونت امور هماهنگ کننده قرارگاه خاتم الانبیاء گفت: در تحریم بزرگترین ضربه‌ها را از خودی‌ها خوردیم، بیرونی‌ها با ما صادق‌تر بودند و این خودی‌ها بودند که سوء استفاده کردند و ضربه زدند.
 معاونت امور هماهنگ کننده قرارگاه خاتم الانبیاء گفت: در تحریم بزرگترین ضربه‌ها را از خودی‌ها خوردیم، بیرونی‌ها با ما صادق‌تر بودند و این خودی‌ها بودند که سوء استفاده کردند و ضربه زدند.

سردار آبنوش در مراسم افتتاحیه دستاوردهای قرارگاه خاتم الانبیاء که در دانشکده مهندسی دانشگاه فردوسی مشهد برگزار شد با اشاره به دستاوردهای این قرارگاه اظهار کرد: 350 پروژه در خراسان رضوی در دست اجرا داریم و در زمینه ساخت مترو، راه آهن و دیگر عرصه‌های مختلف از جمله نیروی دریایی وارد شدیم.

وی خاطرنشان کرد: اگر دشمن دیوانه شده و هسته‌ای را بهانه کرده است به این دلیل است که می‌بیند در عرصه‌های مختلف پیشرفت پا به پای او جلو می‌رویم؛ ما بالاترین سطح همکاری را با دولت تدبیر و امید داریم و هر جایی که کار زمین مانده اعلام آمادگی کرده و اقدام می‌کنیم.

آبنوش تصریح کرد: یک عده آدم که وقت منافع شخصی و لذت‌های لحظه‌ای خود برایشان مهم است در جامعه ما وجود دارند، افتخار می‌کنیم که بسیج اساتید و دانشجویی توانسته‌اند این نمایشگاه را برپا کنند.

آبنوش افزود: دشمن دستاورد دموکراسی و انتخابات و احترام به رای مردم را مورد حمله و هجوم قرار داد، سپاه و بسیج به عنوان یک نیرو مخلص در رفع فتنه اقدام کرد، عده‌ای خواستند با سوار شدن بر الفاظ نظام را وارونه کنند و اصل دموکراسی را مورد هجمه قرار دهد.

وی اضافه کرد: دشمن همچنین در قالب تحریم خود باوری ما در عرصه اقتصادی را مورد هدف قرار داده، هر کس که به تعالی و سازندگی کشور فکر می‌کند، ما دستش را می‌فشریم، تقریبا از همه اقشار و افکار در قرارگاه خاتم الانبیاء حضور دارند، در عرصه دریا و خشکی و هر جایی که دشمن خواسته است با تحریم وارد شود ما ابتکار عمل را به دست گرفتیم.

معاونت امور هماهنگ کننده قرارگاه خاتم الانبیاء با بیان این‌که افتخار سپاه است که مظروفش بسیج باشد گفت: اکنون فاز 15 و 16 عسلویه صد درصد ایرانی است، روزی می‌گفتند محال است بتوانیم یک فاز کاملا ایرانی در عسلویه بسازیم.

وی خاطرنشان کرد: ما را متهم به انحصار می‌کنند البته درختی که پربارتر است سنگ بیشتری به سویش پرتاب می‌شود، قرارگاه خاتم الانبیاء سعی می کند مسئولیت ابرپروژه‌ها را بر عهده گیرد البته هنر دشمن سیاه‌نمایی است.

آبنوش با اشاره به دوران دفاع مقدس یادآور شد: طی آن هشت سال ما آنچنان نیرویی نداشتیم، اما توانستیم بر دشمن غالب شویم،کسانی که با اهل بیت(ع) رابطه همدلی برقرار می‌کنند می‌فهمند که ما چگونه پیروز شدیم.

معاونت امور هماهنگ کننده قرارگاه خاتم الانبیاء اضافه کرد: به دلیل هجمه سراسری توسط نظام سلطه زمانی که نظام مقدس جمهوری اسلامی ایران به تازگی شکل گرفته بود ما مسئولین کارآزموده نداشتیم همه جانبه به ما حمله کردند، آنجا کسی نگفت که حقوق بشر کجاست و در اوج مظلومیت ما یورش بردند و ما سرافرازانه از آن مقطع عبور کردیم اما دشمنان در مقاطعی دموکراسی ما را مورد حمله قرار دادند.

وی ادامه داد: ما باید خودمان را ثروت‌مندترین مردم جهان بدانیم چرا که داشتن ثروتی همچون ائمه اطهار(ع) یک ذخیره و ثروت بزرگ است.
منبع: ایسنا
غیر قابل انتشار: ۰
در انتظار بررسی: ۰
انتشار یافته: ۱
آرش
|
IRAN, ISLAMIC REPUBLIC OF
|
۱۶:۴۳ - ۱۳۹۳/۰۸/۲۵
0
0
به مولا علی (ع ) درست است که در دوره ای فرض کنید مانند شعب ابی طالب قرار داریم بعد کسی برود بخش بزرگی از یک کارتن خرما مانده برای جمعیت را یواشکی بدزد
اختلاص ها در دوران تحریم در بانک های ایران ، در بیمه ها ، تامین اجتماعی و .... بزرگترین کمک را به غربی ها و صهیونیست ها کرد تا ملت شهید پرور را بیشتر در تنگنا قرار دهند
از سویی نامزدهای انتخابات ریاست جمهوری سال 88 با مناظرات جنجالی خود جامعه را بسوی التهاب بردند
سردار درود
قرارگاه خاتم الانبیا هم همانند جهاد سازندگی در جنگ در دوره تحریم بدون توجه به جو سازی ها باید در اقتصاد همان کار جهاد در جنگ را انجام دهد
زنده با بسیجان جان برکف واقعی و ولایت مدار
نظر شما
جوان آنلاين از انتشار هر گونه پيام حاوي تهمت، افترا، اظهارات غير مرتبط ، فحش، ناسزا و... معذور است
captcha
تعداد کارکتر های مجاز ( 200 )
پربازدید ها
پیشنهاد سردبیر
آخرین اخبار