کد خبر: 685364
تاریخ انتشار: ۱۸ آبان ۱۳۹۳ - ۲۰:۲۳
وزير بهداشت در همايش روز ملي كيفيت عنوان كرد
وزير بهداشت گفت: در ادامه طرح تحول سلامت، بسته‌اي تحت عنوان نظارت بر مواد غذايي طراحي شده كه به زودي آن را اعلام خواهيم كرد.
وزير بهداشت گفت: در ادامه طرح تحول سلامت، بسته‌اي تحت عنوان نظارت بر مواد غذايي طراحي شده كه به زودي آن را اعلام خواهيم كرد.

دكتر سيد حسن هاشمي در همايش روز ملي كيفيت كه در مركز همايش‌هاي صدا و سيما برگزار شد، با اشاره به اينكه كيفيت يعني انجام تعهدات ما در قبال مردم گفت: تعهد چيزي نيست جز اخلاق‌مداري و اينكه بپذيريم زيربناي توسعه پايدار، كيفيت است.  به گفته وي، هرگاه در حوزه‌هاي مختلف نظير آموزش، پژوهش، صنعت و ديگر موارد به مردم وعده‌اي مي‌دهيم، اگر به اين وعده‌ها عمل كنيم، يعني در ارتقاي كيفيت گامي برداشته‌ايم.

 وزير بهداشت خاطر نشان كرد: شايد امروز جلب رضايت مشتري با تكنيك‌هاي پيشرفته در حوزه تقلب ميسر باشد ولي شك نداشته باشيم كه با اين اتفاق كيفيتي هم وجود نخواهد داشت.  هاشمي در ادامه افزود: در حوزه بهداشت و درمان و به خصوص در بخش غذا يك روند رقابتي بين توليدكنندگان وجود دارد كه منجر به افزايش كميت محصولات شده به طوري كه برخي محصولات به لحاظ كيفي هنوز قابل قبول نيستند و اخلاق‌مداري را براي سلامت مردم زير سؤال مي‌برند.

 وزير بهداشت توضيح داد: يكي از برنامه‌هاي ما در وزارت بهداشت، بهبود كيفيت در مواد غذايي توليد داخل و همچنين وارداتي است كه براي تحقق اين هدف مشترك لازم است با همه متوليان مرتبط با اين حوزه اهداف مشتركي را دنبال كنيم.  وي با اشاره به اينكه يكي از مشكلات اجتماعي اين است كه نمي‌خواهيم معايب خود را قبول كنيم و به خود اجازه مي‌دهيم در همه حوزه‌ها حتي اگر مرتبط با حوزه تخصصي ما نباشد، اظهار نظر كنيم، گفت: ضروري است در حوزه كاري خودمان عيب‌ها را ببينيم و بتوانيم در جهت رفع معضلات موجود و دستيابي به كيفيت مطلوب موفق شويم. 

هاشمي همچنين ادامه داد: براي ارتقاي كيفيت بايد با خودمان صادق باشيم. در اين صورت اگر متوجه اشكالات موجود در حوزه‌اي كه متولي آن هستيم باشيم، آنگاه قدمي براي ارتقاي كيفيت برداشته‌ايم.  وي افزود: به طور مثال در بخش مواد غذايي بررسي‌هاي 10 سال قبل نشان مي‌دهد كه با كمبود آهن و اسيد فوليك مواجه بوده‌ايم. اين در دستور كار وزارت بهداشت قرار گرفت به طوري كه با افزودن اين مواد به آرد مصرفي و تشويق توليد كنندگان محصولات غذايي به توليدات سالم اين كمبود را جبران كرديم. همچنين در مورد كمبود ويتامين‌هاي A و E برنامه‌هايي را با غني‌سازي مواد جايگزين در دست اقدام داريم.  وي با تشكر از وزارت جهاد كشاورزي، مؤسسه استاندارد و سازمان غذا و دارو در حوزه كنترل استفاده از سموم كشاورزي در كشور گفت: در 10 قطب كشور اقدامات خوبي براي كنترل و اصلاح محصولات كشاورزي انجام شده است.  هاشمي توضيح داد: در ادامه طرح تحول سلامت، بسته‌اي تحت عنوان نظارت بر مواد غذايي طراحي شده كه به زودي آن را اعلام خواهيم كرد.  وي در پايان گفت: تلاش ما در وزارت بهداشت اين است كه با تجهيز آزمايشگاه‌ها بتوانيم قدم‌هاي خوبي براي افزايش كيفيت مطلوب محصولات غذايي برداريم.
نظر شما
جوان آنلاين از انتشار هر گونه پيام حاوي تهمت، افترا، اظهارات غير مرتبط ، فحش، ناسزا و... معذور است
captcha
تعداد کارکتر های مجاز ( 200 )
پربازدید ها
پیشنهاد سردبیر
آخرین اخبار