کد خبر: 682705
تاریخ انتشار: ۰۳ آبان ۱۳۹۳ - ۱۰:۲۷
باز هم فوتبال پخش نشد، ادامه جنگ فدراسيون و صداوسيما
در حالي ديروز بازي‌هاي باقي مانده هفته دوازدهم ليگ برتر فوتبال برگزار شد كه...
سعيد احمديان
در حالي ديروز بازي‌هاي باقي مانده هفته دوازدهم ليگ برتر فوتبال برگزار شد كه مانند روز اول اين هفته، با توجه به ادامه اختلاف فدراسيون فوتبال و صداوسيما، تلويزيون نتوانست رقابت‌هاي ديروز را پخش كند تا فعلاً علي كفاشيان روي حرفش مبني بر اجازه ندادن به دوربين‌ها براي ورود به ورزشگاه‌ها تا گرفتن حق فوتبال ايستاده باشد و تلويزيون هم به جاي فوتبال، فيلم سينمايي پخش كند!
 
ديروز هم دوربين‌هاي تلويزيوني راهي به ورزشگاه‌هاي فوتبال پيدا نكردند تا رويارويي علي‌كفاشيان و صداوسيما بر سر حق پخش تلويزيوني همچنان ادامه داشته باشد. فدراسيون فوتبال مي‌گويد صدا وسيما با توجه به حجم آگهي‌هاي بازرگاني پخش شده در زمان بازي‌هاي فوتبال و درآمدي كه جام جم از كنار فوتبال دارد بايد حق پخش واقعي فوتبال را بدهد. فدراسيون فوتبال روي حق پخش 160 ميليارد تومان قيمت گذاشته، در حالي كه صداوسيما تنها حاضر شده است 22 ميليارد تومان پرداخت كند! البته تصور نمي‌شد با توجه به اتفاقات گذشته، علي‌كفاشيان بتواند مقابل جام جم بايستد اما وقتي در آغاز هفته دوازدهم ممنوعيت ورود دوربين‌ها به استاديوم‌ها عملي شد همه رئيس فدراسيون فوتبال را تحسين كردند كه سرانجام توانسته براي گرفتن حق فوتبال روبه‌روي جام جم محكم بايستد به طوري كه برنامه‌سازان برنامه نود در بازي‌هاي اين هفته براي تهيه گزارش درباره ليگ رو به استفاده از دوربين‌هاي موبايل براي گرفتن صحنه‌هاي بازي و مصاحبه‌هاي آخر بازي آورده‌اند! در حالي ديروز بازي‌هاي ليگ روي آنتن تلويزيون نرفت كه كفاشيان بار ديگر تأكيد كرد كه روي حرف خود ايستاده و تا موقعي كه صداوسيما حق پخش واقعي را پرداخت نكند، به دوربين‌ها اجازه ورود به ورزشگاه‌ها را نخواهد داد.
 
رئيس فدراسيون فوتبال ديروز در اين رابطه به فارس گفت:«روي حرف خود هستيم و به خواسته‌مان در مورد حق پخش از صدا و سيما همچنان اصرار داريم. يك بار ديگر تأكيد مي‌كنم كه صداوسيما بايد براي حرفه‌اي شدن حق واقعي باشگاه‌ها را بدهد اما با اين وضعيت گويا آنها اعتقادي به حق پخش ندارند. مردم هم فعلاً براي تماشاي بازي‌ها به ورزشگاه بروند و بقيه هم براي هم تعريف كنند!»كفاشيان با ذكر مثالي تأكيد كرد:« اگر مي‌خواهيم فوتبالمان كامل شود بايد همه فاكتورهاي حرفه‌اي‌گري را در كنار هم داشته باشيم. اين درست مثل آن فردي است كه براي خالكوبي يك شير رفت و زماني كه درد اين كار او را آزار مي‌داد به آن كسي كه روي بدنش خالكوبي مي‌كرد، مي‌گفت يال شير را خالكوبي نكن و سپس خواسته‌اش را در مورد دم شير و بعد هم سر شير تكرار كرد كه در نهايت فرد خالكوبي‌كننده به وي پاسخ داد كه مگر شير بي‌يال و دم و سر هم شير مي‌شود؟»البته كفاشيان در اين رويارويي تنها نيست و مديران و مربيان ليگ برتري و همچنين مسئولان وزارت ورزش از تصميم فدراسيون فوتبال حمايت كرده‌اند.
 
در جبهه مقابل، در شرايطي كه پخش نكردن بازي‌هاي فوتبال از تلويزيون ضررهاي ميلياردي را متوجه تلويزيون كرده است، مسئولان ارشد جام جم تاكنون به اين موضوع واكنش نشان نداده‌اند و سكوت كرده‌اند و تنها مديركل روابط عمومي سازمان صداوسيما بود كه از ديروز از فدراسيون فوتبال خواست تا به حقوق مردم احترام بگذارد. سيد تقي سهرابي به ايرنا گفت:«همه مسئولان ملزم به حفظ و حقوق شهروندان هستند. همه مردم كه نمي‌توانند براي تماشاي بازي فوتبال به استاديوم‌هاي ورزشي بيايند و فدراسيون فوتبال بايد حق و حقوق شهروندان را در تصميمات خود مراعات و لحاظ كند.»
 
پس از بالا گرفتن اختلافات فدراسيون فوتبال و صداوسيما، نمايندگان مجلس هم وارد ميدان شده‌اند و مي‌خواهند اين قضيه را فيصله دهند. سيدعلي طاهري سخنگوي كميسيون فرهنگي مجلس به ايسنا گفت:«مقرر شد شوراي نظارت بر صداوسيما جلسه فوق‌العاده‌اي تشكيل دهد و سريعاً به اين موضوع رسيدگي و تعيين تكليف كند. همچنين تصميم گرفته شد آقاي نوباوه كه رئيس كارگروه ورزش كميسيون فرهنگي است با فدراسيون تماس بگيرد و در اين زمينه مذاكراتي داشته باشد. از سوي ديگر رئيس سازمان صدا و سيما نيز از طريق وزارت ورزش پيگيري‌هاي لازم را انجام داده تا نهايتا تصميم مقتضي گرفته شود.»
 
تقسيم امتيازات در مشهد
 
با وجود اين حاشيه‌هايكي از بازي‌هاي حساس ديروز رويارويي پديده و استقلال در ورزشگاه ثامن
مشهد بود، مسابقه‌اي كه مسئولان ارشد استان خراسان به رغم ممنوعيت ورود دوربين ها، در تلاش بودند تا اين مسابقه هر طور شده به صورت مستقيم پخش شود. به همين دليل دوربين‌هاي صدا و سيماي اين مركز با اسكورت نيروي انتظامي راهي ورزشگاه ثامن شدند اما در مقابل مسئولان سازمان ليگ تهديد كردند كه به دستور تاج در صورتي كه اولين دوربين وارد ورزشگاه شد آنها با مسئولان تيم استقلال تماس بگيرند تا به استاديوم نيايند. با اين تهديد بود كه پخش بازي منتفي شد تا تماشاگران زيادي براي تماشاي بازي به ورزشگاه بيايند. بازي در غياب دوربين‌ها شروع شد و اين استقلالي‌ها بودند كه خيلي زود به گل رسيدند و سجاد شهباززاده در دقيقه سوم گل نخست اين ديدار را به ثمر رساند. مهاجم استقلال از اشتباه روشنگر استفاده كرد و در شلوغي داخل محوطه جريمه پديده مشهد توپ را وارد دروازه نماينده مشهد كرد تا آبي‌ها يك – صفر از پديده پيش بيفتند. در نيمه اول استقلال بعد از گل زودهنگامش سعي در كنترل بازي داشت و پديده به دنبال جبران گل خورده بود. در اين نيمه حملات پديده نتيجه‌اي نداشت تا نيمه نخست اين ديدار با برتري يك بر صفر آبي پوشان به پايان برسد.
 
نيمه دوم با حملات پديده آغاز شد و در دقيقه 51 ارسال ميلاد غريبي از جناح راست روي سر رضا عنايتي فرود آمد كه اين توپ را خرسند‌نيا از روي خط دروازه برگشت داد. دو دقيقه بعد پديده به گل مساوي رسيد و در دقيقه 53 پاس در عمق ميلاد غريبي به مهدي خيري در موقعيت تك به تك رسيد و او با يك ضربه فني بغل پا گل تساوي را به ثمر رساند تا در نهايت استقلال و پديده به تساوي يك – يك رضايت بدهند. 
نتايج ساير بازي ها
 
تراكتور يك ـ پيكان 2
ملوان يك ـ نفت تهران يك
راه‌آهن يك ـ سپاهان صفر
ذوب آهن صفر ـ فولاد يك
نظر شما
جوان آنلاين از انتشار هر گونه پيام حاوي تهمت، افترا، اظهارات غير مرتبط ، فحش، ناسزا و... معذور است
captcha
تعداد کارکتر های مجاز ( 200 )
پربازدید ها
پیشنهاد سردبیر
آخرین اخبار