کد خبر: 682521
تاریخ انتشار: ۰۲ آبان ۱۳۹۳ - ۱۰:۳۸
اعضاي باندي كه مرد معمار را براي اخاذي از خانواده‌اش به گروگان گرفته بودند، از سوي مأموران پليس آگاهي كرج بازداشت شدند.
به گزارش خبرنگار ما، هفتم مهرماه مرد ميانسالي سراسيمه وارد پليس آگاهي كرج شد و مأموران را از ناپديد شدن برادرش با خبر كرد.
او گفت: برادر بزرگم در كار ساخت و ساز ساختمان است ديروز عصر با خودرو شخصي‌اش از خانه بيرون رفت اما هنوز برنگشته و تلفن همراهش هم خاموش است اما امروز صبح فرد ناشناسي با من تماس گرفت و ادعا كرد برادرم را ربوده است. او گفت اگر برادرت را زنده مي‌خواهي بايد 500 ميليون تومان به كارت عابر بانك برادرت كه همراهش است، واريز كني.
بعد از مطرح شدن شكايت، مأموران پليس به محل كار گروگان كه يك ساختمان نيمه‌كاره بود، رفتند و در تحقيق از كارگران ساختمان، مشخص شد وي  بعدازظهر هفتم مهر بر سر ساختمان حاضر شده اما دقايقي بعد با خودرو شخصي‌اش كه پژو 206 است به همراه مرد جواني كه دستش شكسته و به گردنش آويزان بود، آنجا را ترك كردند.
همزمان با آغاز تحقيقات، شناسايي خودرو 206 و توقيف آن نيز در سيستم خودروهاي تحت تعقيب پليس آگاهي ثبت شد.
با بررسي پرينت حساب‌هاي گروگان مشخص شد كه با كارت عابر بانكش از چند طلافروشي خريد شده است. بنابراين با بررسي فيلم‌هاي دوربين‌هاي مداربسته طلا‌فروشي‌ها و مقايسه عكس‌هاي به دست آمده با مظنون اصلي، سردسته آدم‌ربايان شناسايي و مشخص شد قبلاً با فرد ربوده شده ارتباط داشته است.  با توجه به سرنخ‌هاي به دست آمده، مخفيگاه و محل تردد آدم‌ربايان در منطقه خرمدشت كرج شناسايي شد و مأموران با هماهنگي قضايي به محل اعزام شدند اما آنها كه از وجود پليس مطلع شده بودند پا به فرار گذاشتند. وقتي مأموران وارد مخفيگاه آدم‌ربايان شدند، فرد ربوده‌شده را در حالي كه دست و پا و دهانش بسته و از ناحيه سر و صورت دچار جراحت شده بود، ديدند و او را نجات دادند.
همزمان با رهايي فرد ربوده‌شده، پژو 206 گروگان هم در منطقه كيانمهر كرج كشف شد. در ادامه تحقيقات نيز مشخص شد سر دسته آدم‌ربايان از همان زمان رهايي فرد ربوده شده از استان البرز خارج شده و در طول اين چند روز در شهرهاي اصفهان، كنگاور سرپل ذهاب و ديگر شهر‌ها تردد دارد اما جا و مكان سكونت وي مشخص نيست تا اينكه مأموران با خبر شدند متهم به كرج برگشته و در منزل يكي از بستگانش مخفي شده است.  بدين ترتيب مخفيگاه متهم شناسايي شد و كارآگاهان موفق شدند او را بعدازظهر بيست و دوم مهر در حاليكه با دو همدستش قصد داشت از خانه خارج شود، دستگير كنند.
در بازرسي از مخفيگاه متهمان تمام طلاهاي خريداري‌شده كشف شد. متهم اصلي پرونده در بازجويي‌ها اعتراف كرد: چند روز قبل پلاكاردي را ديدم كه شاكي براي پيش‌فروش 20 واحد آپارتمانش نصب كرده بود. شماره تلفن همراهش هم روي آن نوشته شده بود. من به بهانه خريد آپارتمان به ساختمان نيمه‌كاره كه محل كارش بود رفتم و پس از ديدن ساختمان نيمه‌كاره او را براي معاوضه با آپارتمان ديگري در خرمدشت با خودم به آنجا بردم. وقتي وارد آپارتمان شديم، دو همدستم كه داخل كمد ديواري پنهان شده بودند بيرون آمدند و با تهديد قمه دست و پاي او را بستيم و قصد داشتيم از او اخاذي كنيم كه دستگير شديم.  سرهنگ گل صباحي، رئيس پليس آگاهي استان البرز گفت: متهمان پس از اعتراف و تشكيل پرونده براي سير مراحل قانوني تحويل مراجع قضايي شدند.
نظر شما
جوان آنلاين از انتشار هر گونه پيام حاوي تهمت، افترا، اظهارات غير مرتبط ، فحش، ناسزا و... معذور است
captcha
تعداد کارکتر های مجاز ( 200 )
پربازدید ها
پیشنهاد سردبیر
آخرین اخبار