کد خبر: 680920
تاریخ انتشار: ۲۴ مهر ۱۳۹۳ - ۱۷:۴۰
همزمان با 24 مهرماه سالروز تاسیس سازمان عقیدتی سیاسی ارتش، روحانیون، مسئولین، فرماندهان و کارکنان این سازمان با حضور در مرقد مطهر امام راحل با آرمان های بنیانگذار انقلاب اسلامی تجدید میثاق کردند.
فارس: همزمان با 24 مهرماه سالروز تاسیس سازمان عقیدتی سیاسی ارتش، روحانیون، مسئولین، فرماندهان و کارکنان این سازمان با حضور در مرقد مطهر امام راحل با آرمان های بنیانگذار انقلاب اسلامی تجدید میثاق کردند.

در این مراسم که با حضور روسای ادارات تابعه، روحانیون عقیدتی سیاسی، مسئولان و کارکنان عقیدتی سیاسی ارتش برگزار شد، حجت الاسلام و المسلمین آل هاشم طی سخنانی با اشاره به سالروز تاسیس سازمان عقیدتی سیاسی ارتش و تدبیر و فرمان تاریخی حضرت امام (ره) مبنی بر تشکیل این سازمان به روح پرفروغ و ملکوتی امام خمینی (ره) درود فرستاد و گفت: کارکنان سازمان عقیدتی سیاسی ارتش عهد می بندند که میراث جاویدان امام را تا آخرین قطره خون خود پاس بدارند.

وی همچنین ارتش را دژی مستحکم در جهت حراست از نظام مقدس جمهوری اسلامی ایران دانست و تلاش کارکنان عقیدتی سیاسی در این زمینه را ستود.
نظر شما
جوان آنلاين از انتشار هر گونه پيام حاوي تهمت، افترا، اظهارات غير مرتبط ، فحش، ناسزا و... معذور است
captcha
تعداد کارکتر های مجاز ( 200 )
پربازدید ها
پیشنهاد سردبیر
آخرین اخبار