صادق خرازي از آغاز به كار پايگاه اطلاعرساني نداي ايرانيان همزمان با عيد سعيد غدير خم خبر داد.
به گزارش جوان، حزب ندا يا نسل دوم اصلاحطلبان يا حزب نداي ايرانيان، عنوان يك تشكل سياسي ميانهرو اصلاحطلب است كه در مرداد امسال اعلام موجوديت كرد. ابتدا نام اين حزب برگرفته از «نسل دوم اصلاحطلبان» بود اما پس از آن با انتقادات شديد اصلاحطلبان خصوصاً نسل اول روبهرو شد و به «نداي ايرانيان» تغييرنام يافت. اين انتقادات تا آنجا ادامه داشت كه سه تن از اعضاي جوان مؤسس اين حزب به نامهاي حجت شريفي، هادي حيدري و مجيد فراهاني از اين حزب خارج شدند.
صادق خرازي از اعضاي موسس نداي ايرانيان ديروز در يادداشتي ضمن انتقاد تلويحي از كساني كه به تعبير وي در مدت كوتاهي از اعلام عمومي تشكيل حزب «نداي ايرانيان» درباره اين حزب پيش داوري كردند، نوشته است: آغاز به كار پايگاه اطلاعرساني «نداي ايرانيان» را در خجسته روز عيد سعيد غدير خم به فال نيك ميگيرم چراكه يكي از اهداف غدير، همانا تكميل نبوت پيامبر عظيمالشان (ص) با امامت قرآن ناطق، علي بن ابي طالب (ع) بود.
خداوند باري تعالي با امر به جانشيني پيامبر، براي امت اسلام، امام و پيشوايي تعيين كرد تا وحدت آنها حفظ شده و دچار گمراهي نشوند. پيام بزرگ غدير همين راهنمايي و وحدت امت اسلام است. معتقدان به حقانيت غدير و ولايت علي (ع) بر طبل تفرقه نميكوبند، ساز طغيان سر نميدهند و بر مدار تعامل و اعتدال گام مينهند.